19.04.2016 16:34

Izsludināts Ādažu novada jauno uzņēmēju atbalsta konkurss

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Izsludināts Ādažu novada jauno uzņēmēju atbalsta konkurss arhīvs

Ādažu novada dome izsludinājusi Ādažu novada jauno uzņēmēju atbalsta konkursu, kas norisināsies līdz šā gada 16. jūnijam. Konkurss notiek pirmo gadu un tā mērķis ir veicināt jaunu komersantu darbību Ādažu novadā, sekmējot darbavietu radīšanu, jaunu produktu un pakalpojumu piedāvājumu.

Par konkursa pretendentu var kļūt fiziska persona, kas uzvaras gadījumā reģistrēsies kā saimnieciskās darbības veicējs vai komersants, kas atbilst nolikuma prasībām un ir iesniegusi konkursa pieteikumu. Pretendents varēs saņemt līdzfinansējumu, ja pieteikuma izvērtēšanas rezultātā iegūs godalgotu vietu.


Konkursa 1.vietas ieguvējam paredzēts pašvaldības līdzfinansējums 2000 eiro apmērā, 2. un 3. vietas ieguvējiem – 1000 eiro apmērā. Projekts jāīsteno ne vēlāk kā 12 mēnešu laikā pēc līguma noslēgšanas ar domi par līdzfinansējuma piešķiršanu.

Konkursa nolikums ir publicēts Ādažu novada pašvaldības mājaslapā, sadaļā Pašvaldība/Konkursi. Ar Konkursa nolikumu klātienē var iepazīties Klientu apkalpošanas centrā 1.stāvā vai Attīstības un investīciju daļā (239.kabinetā), Gaujas ielā 33A, Ādažos.

Kontaktpersona Inita Henilane, tālr. 67996900, e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Iesniegt pieteikumus konkursam var līdz 2016. gada 16.jūnijam.