23.03.2016 12:50

Šovasar Ādažos atvērs ātrās ēdināšanas restorānu "Lido"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Šovasar Ādažos atvērs ātrās ēdināšanas restorānu "Lido" Einārs Binders

Šā gada jūnijā Ādažos, tirdzniecības centrā "Apelsīns", tiks atvērts ātrās ēdināšanas restorāns "Lido", intervijā laikrakstam "Dienas Bizness" atklājis uzņēmuma īpašnieks Gunārs Ķirsons.

"Jūnijā vērsim vaļā "Lido", kas atrodas Ādažos. Šobrīd darbs rit pilnā sparā," sacījis G. Ķirsons, vienlaikus piebilstot, ka pagaidām tā būšot vienīgā "Lido" ēstuve ārpus galvaspilsētas.

"Izņemot Ādažus, ārpus Rīgas nedomājam izvērst "Lido" restorānu tīklu tāpēc, ka mazākā pilsētā cilvēki vairāk ieturas mājās, nevis izvēlas apmeklēt ēdināšanas iestādes, jo tad paēst viņam sanāk lētāk, turklāt mājās cilvēks var reizē arī atpūsties," skaidro G. Ķirsons.

Jau vēstījām, ka ēdināšanas kompānija "Lido" par jaunās ēstuves izveidi Ādažos prātoja jau divus gadus. Pērn janvārī, kad portāls "Apriņķis.lv" G. Ķirsonam vaicāja, kad tad beidzot jaunā ēstuvē Ādažos būs, uzņēmuma īpašnieks neko skaidri pastāstīt vēl nemācēja.

Toreiz G. Ķirsons sacīja, ka ēdināšanas kompānija "Lido" jaunās ēstuves būvniecību Ādažos ar pašvaldību vēl nav pārrunājusi, jo tiek izskatītas arī vēl citas vietas bijušā Rīgas rajona teritorijā, kur varētu atrasties jaunā koncepta veikals un bistro.

AS ''Lido'' dibināts 1987. gadā un specializējas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma tīkla izveidē un apkalpošanā. "Lido" tīklā ietilpst deviņi restorāni Rīgā un trīs Tallinā, gaļas un kulinārijas ražošanas bāze, alus darītava, konditoreja, veikals un veikals-kafejnīca "Ķirsons" Rīgā, kas atvērts pērnā gada augustā.



Iepriekš:


Ēdināšanas kompānija "Lido" Rīgas apkaimē meklē vietu, kur izveidot jaunā koncepta veikalu un bistro

Uzņēmējs un "Lido" īpašnieks Ķirsons biznesu vērš ārpus Rīgas un pirmos noskatījis Ādažus