13.11.2015 11:05

AS "Olainfarm" atzīst par labāko darba devēju Rīgas reģionā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
AS "Olainfarm" atzīst par labāko darba devēju Rīgas reģionā lddk.lv

Jau otro reizi pasniegta Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) gada balva labākajiem darba devējiem un viņus atbalstošajām institūcijām visā Latvijā. Šogad par labāko darba devēju Rīgas reģionā atzina Olaines farmācijas uzņēmumu AS "Olainfarm", portāls "Apriņķis.lv" uzzināja LDDK.

Kā informē LDDK, balva AS "Olainfarm" pasniegta tāpēc, ka uzņēmums spēj ne tikai radīt jaunus medikamentus un iekarot ārvalstu tirgus visās pasaules malās, bet arī patiesi iejūtīgi rūpēties par saviem darbiniekiem un novada nākotni.

Vienlaikus jānorāda, ka LDDK apbalvošanas ceremonijā godināti tika arī citu reģionu labākie komersanti. Kokapstrādes uzņēmums SIA "Verems" tika atzīts par labāko Latgalē, Zemgalē labākais bija olu ražotājs AS "Balticovo", bet Kurzemē uzvaras laurus plūca kokapstrādes uzņēmums SIA "Krauzers". Savukārt Vidzemē par labāko darba devēju tika atzīts AS "Smiltenes piens", bet Rīgā – IT uzņēmums SIA "Atea Global Services", kurš aktīvi rūpējas par jauno IT profesionāļu paaudzi.

Tāpat LDDK gada balvu kā labākais darba devējs Latvijā šogad saņēma SIA "Rimi Latvia", bet īpašo gada tautsaimnieka balvu par nozīmīgu ieguldījumu uzņēmējdarbības vides attīstībā ieguva uzņēmējs, UPB koncerna padomes priekšsēdētājs Uldis Pīlēns.

Šogad uz LDDK gada balvu kandidēja vairāk nekā 230 uzņēmumu, institūciju un vadītāju. Līdz fināla žūrijas sēdei tika 25 spēcīgākie kandidāti.

LDDK ir Latvijas lielākā darba devēju organizācija. Tās biedri nodarbina 43% no visiem Latvijas darbaspējīgajiem iedzīvotājiem.