08.10.2015 09:51

Valdlaučos atklāj starptautisko lauksaimniecības un mežizstrādes izstādi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Valdlaučos atklāj starptautisko lauksaimniecības un mežizstrādes izstādi Einārs Binders

Ceturtdien Ķekavas pagasta Valdlaučos, izstāžu kompleksā "Rāmava", atklāj starptautisko lauksaimniecības, mežizstrādes, pārtikas produkcijas, vides veidošanas un labiekārtošanas izstādi "Lauksaimniecības tehnika 2015".

Izstādēs "Lauksaimniecības tehnika", "Lauku sēta" un "Šķirnes trusis" varēs aplūkot dažādu lauksaimniecības tehniku, lopkopības fermu mehanizācijas un dzīvnieku turēšanas aprīkojumu, kā arī agroķīmijas materiālus, augu mēslošanas un aizsardzības līdzekļus.

Izstādes ietvaros arī norisināsies semināri, kuros nozares speciālisti informēs par svarīgākajiem lauksaimniecības un lopkopības jaunumiem un jautājumiem, informēja Zemkopības ministrijā.

Izstāde norisinās jau 24. gadu pēc kārtas un ir kļuvusi par Lauksaimniecības un mežizstrādes nozīmīgāko pasākumu rudenī. Izstādi apmeklē ap 10 000 uzņēmēju, nozares speciālistu un ar nozari saistītu cilvēku, iegūstot jaunas idejas ikdienas darbam un citus praktiskus risinājumus.

Izstāde "Lauksaimniecības tehnika" izstāžu kompleksā "Rāmava" Ķekavas novada Valdlaučos turpināsies līdz 11. oktobrim. Atklāšana 8. oktobrī pulksten 11.