20.08.2015 17:01

"Lāči" tortes šogad realizējuši par 20% vairāk nekā pērn, kārumniekiem drīzumā sola jaunumu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Lāču" saimnieks Normunds Skauģis "Lāču" saimnieks Normunds Skauģis Einārs Binders

SIA "Lāči" ceptuve šogad būtiski paplašinājusi apjomu saldumu segmentā. Visstraujāk pieaudzis pārdošanas apjoms toršu segmentā, kas, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, palielinājies par 20 procentiem.

"Lāči" pārstāve Ieva Miežubrāle pavēstīja, ka puse no konditorejas sortimenta ir tieši tortes un kūkas, kam seko cepumi un konfektes. Šobrīd "Lāči" piedāvā 25 veidu tortes, 40 dažādus cepumus un 12 veidu augstas kvalitātes konfektes ar oriģināliem, augstvērtīgiem pildījumiem. Uzņēmumā norāda, ka pārdošana apjoma pieaugums panākts, sekojot līdzi pircēju vēlmēm un pieprasījumam, kā arī radot jaunus produktus, piedāvājot jaunas garšas un izmantojot dabīgas izejvielas.

""Lāči" gadiem ilgi ir pazīstami kā īstas rudzu maizes cepēji, tādēļ mūsu produkcijas pieaugums saldumu segmentā ir vērtējams kā liels panākums. Patiesi priecājamies, ka pircēji augstu vērtē arī mūsu saražotos našķus un gardumus," izteicies ceptuves saimnieks Normunds Skauģis. "Mūsu ceptās tortes ir roku darbs, un lielākā daļa dekoru ir tapuši šeit, mūsu ceptuvē. Meistari izmanto īstas olas, nevis olu pulveri, turklāt tiek izmantots īsts saldais krējums un šokolādes glazūras tiek bagātīgi izlietas no īstas beļģu šokolādes. Tāpat arī toršu krēmi tiek gatavoti tepat – mūsu konditorejā."

Jau vairākus gadus pircēju vidū pieprasījuma līdere ir iecienītā "Valriekstu torte", kas ir gatavota no olu biskvīta, ar valriekstiem un medu, pildīta ar saldkrējuma sviesta un vārītā iebiezinātā piena krēmu. Otrajā vietā ir romantiskā torte "Nakts ūdensroze", ko tautā dēvē par " Lāču cielaviņu". Tā ir gatavota no kraukšķīga bezē biskvīta, kas cepts no olu baltumiem un bagātīgi papildināts ar mandelēm. Trešajā vietā ir klasiskā "Medus torte", kas gatavota no olu biskvīta ar dabīgo medu četrās kārtās un pildīta ar skābā krējuma krēmu.

SIA "Lāči" kārumniekus drīzumā plāno iepriecināt ar jaunumu – "Valriekstu torti ar ķiršiem" ar īstu beļģu šokolādes glazūru un sulīgo ķiršu pildījumu. Šī torte būs patīkams pārsteigums klasiskās "Valriekstu tortes" cienītājiem, jo papildināta ar neatvairāmu garšu kombināciju, kas domāta īstiem izsmalcinātu saldumu mīļotājiem. Torte sākotnēji būs nopērkama tikai "Lāču" veikalos, bet septembra beigās "Valriekstu tortes ar ķiršiem" būs pieejamas lielākajos tirdzniecības tīklos.

SIA "Lāči" dibināta 1995. gadā Babītes pagastā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 961 861 eiro, tas nodarbina 340 darbiniekus. "Lāči" pilnībā pieder N. Skauģim. "Lāču" ceptuvei pieder divpadsmit veikali dažādos Latvijas reģionos.