09.04.2015 23:31

Olainē atklāts lielveikals "Rimi", radītas 14 jaunas darbavietas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olainē atklāts lielveikals "Rimi", radītas 14 jaunas darbavietas "Rimi", sociālā vietne "twitter"

Olainē atklāts pirmais "Rimi" lielveikals, tas atradīsies līdzšinējā "Supernetto" veikala vietā. Kopumā jaunajā veikalā radītas 14 jaunas darbavietas.

Kā portālam "Aprinķis.lv" pavēstīja SIA "Rimi Latvia" pārstāve Laura Podskočija, jaunais veikals Stacijas ielā 8 ir rekonstruēts un kopumā celtniecības darbi ilguši mēnesi.

Lai gan informācija par ieguldītajām investīcijām veikala rekonstrukcijā netiek izpausta, šobrīd zināms, ka jaunā veikala tirdzniecības zāles platība ir nedaudz samazināta, savukārt pieejamo preču klāsts ir dubultots. Jaunajā "Rimi" lielveikalā pircēji tiks apkalpoti četrās kasēs.

L. Podskočija arī sacīja, ka līdz ar jaunā veikala atklāšanu Olaines iedzīvotājiem radītas 14 jaunas darbvietas. Darbu jaunajā veikalā turpinās gan līdzšinējie "Supernetto" darbinieki, gan jaunie kolēģi. Kopumā "Rimi" klientus apkalpos 29 darbinieki.

"Rimi Latvia" tīklā patlaban ir 112 trīs formātu veikali: 24 "Rimi" hipermārketi, 41 "Rimi" lielveikals un 47 zemo cenu veikali "Supernetto".

Kā liecina informācija datubāzē "Lursoft", "Rimi Latvia" ir Zviedrijas mazumtirgotāja "ICA AB" meitasuzņēmums Latvijā. 2013. gadā "Rimi Latvia" strādāja ar 672,33 miljonu eiro lielu apgrozījumu, bet uzņēmuma peļņa bija 12,18 miljoni eiro. Pagājušā gada finanšu datus uzņēmums vēl nav publiskojis.