16.01.2015 10:32

Salienā būvēs 100 jauna koncepta privātmāju vietējām ģimenēm

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salienā būvēs 100 jauna koncepta privātmāju vietējām ģimenēm saliena.eu

Nekustamā īpašuma projekta attīstītājs SIA "Saliena Development" būvēs 100 jauna koncepta privātmāju Babītes novada Salienā. Tās ir koka paneļu mājas, kuras, pateicoties mazākai cenai, būšot pieejamas vietējām ģimenēm.

Kā portālam "Apriņķis.lv" pavēstīja projekta attīstītājs, pēc vairāku gadu sagatavošanās darbiem kompānijai ir izdevies izveidot jaunu konceptu vietējam pircējam "Ideālā māja". Jaunā koncepta privātmājas tapušas kopā ar Latvijas koka paneļu māju ražotāju SIA "Ostby".

Pēc SIA "Saliena Development" pārstāvju teiktā, pērn Salienā jau ir uzceltas septiņas šāda koncepta mājas. Taču nākotnē ar šo projektu kompānija saista ambiciozus plānus – uzbūvējot vismaz 100 šādu privātmāju.

"Kompānija Salienā sadarbībā ar tās grupas uzņēmumu SIA "Ostby" jau vairākus gadus ir meklējusi inovatīvus risinājumus, lai piedāvātu vietējam pircējam atbilstošu mājokļa piedāvājumu, vienlaikus saglabājot projektam raksturīgo augsto būvniecības kvalitāti. Kopīgas sadarbības rezultātā ir izdevies organizēt optimālu ražošanas procesu gatavām koka mājām, kas arī ir atslēga zemākai cenai. Pēc mūsu aprēķiniem, iegādājoties māju kredītā, ikmēneša maksājums būtu no 594 eiro mēnesī, kas bieži vien ir līdzīgs īres maksājumam par dzīvokli lielai daļai Latvijas ģimeņu," sacīja SIA "Saliena Development" valdes priekšsēdētājs Maikls Makarovs (Michael Makarov).

Viņš arī norādīja, ka jaunā koncepta privātmāja ar trim guļamistabām varētu maksāt, sākot no 189 tūkstošiem eiro.

Nekustamo īpašumu projekts Saliena atrodas starp Rīgu un Jūrmalu. 455 ha lielā platībā tiek attīstīts mūsdienīgs koncepts ar augstvērtīgu dzīvojamo, darba un izklaides vidi. Projektā jau dzīvo 180 ģimeņu no 11 dažādām valstīm, ir ierīkota mūsdienīga infrastruktūra, izveidots viens no lielākajiem golfa kompleksiem Baltijā, kā arī tajā atrodas Latvijas Starptautiskā skola.