06.01.2015 11:50

Ēdināšanas kompānija "Lido" Rīgas apkaimē meklē vietu, kur izveidot jaunā koncepta veikalu un bistro

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ēdināšanas kompānija "Lido" Rīgas apkaimē meklē vietu, kur izveidot jaunā koncepta veikalu un bistro publicitātes

Ēdināšanas kompānija AS "Lido" jaunās ēstuves būvniecību Ādažos ar pašvaldību vēl nav pārrunājusi, jo tiek izskatītas arī vēl citas vietas bijušā Rīgas rajona teritorijā, kur varētu atrasties jaunā koncepta veikals un bistro.

"Šobrīd mēs pētām biznesa iespējas Rīgas rajonā, viena no vietām ir Ādažos. Tā kā šobrīd lūkojamies vairākos virzienos, sarunas ar Ādažu pašvaldību vēl neesam uzsākuši. Līdz ko būs noslēgti līgumi par jaunu objektu būvniecību, priecāsimies par to paziņot plašākai sabiedrībai," portālam "Apriņķis.lv" norādīja uzņēmuma īpašnieks Gunārs Ķirsons.

Jau vēstīts, ka pagājušā gada martā AS "Lido" īpašnieks G. Ķirsons plašsaziņas līdzekļiem pavēstīja par plāniem agresīvi izvērsties tirgū, paplašinot uzņēmuma tīklu un realizējot vairākus vērienīgus projektus. Uzņēmējs sacīja, ka pirmā vieta, kur realizēt jaunā koncepta veikala un bistro izveidi, noskatīta Ādažos, netālu no jaunās "Virši-A" degvielas uzpildes stacijas.

Toreiz uzņēmējs sacīja, ka notiek pārrunas ar Ādažu pašvaldību par to, vai tiks atļauts pie potenciālās ēkas izbūvēt nobraucamo ceļu, kā arī citus papildu ceļus, pa kuriem klienti varētu ērti nokļūt iecerētajā bistro.

Zināms, ka jaunā koncepta "Ķirsons Māja" pirmais projekts tika atklāts apmeklētājiem 2013. gada jūlijā Stirnu ielā 32, Purvciemā, Rīgā. Veikala un bistro ēdināšanas konceptā "Ķirsons Māja" tiek piedāvāti jauni gaļas un kulinārijas produkti un ēdienkarte ar starptautisku pieskaņu.

Kā liecina datubāzē "Lursoft" atrodamā informācija, uzņēmums dibināts 1991. gadā. Un tā pamatkapitāls ir 14,11 miljons eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir G. Ķirsons. AS "Lido" 2013. gadā strādāja ar 29,72 miljonus eiro lielu apgrozījumu. Savukārt kompānijas peļņa 2013. gadā salīdzinājumā ar iepriekšējā gada rezultātiem trīskāršojusies, sasniedzot 863,68 tūkstošus eiro.

Iepriekš:
Uzņēmējs un "Lido" īpašnieks Ķirsons biznesu vērš ārpus Rīgas un pirmos noskatījis Ādažus