24.12.2014 14:02

Svētkos mainīts lielāko Pierīgas veikalu un tirdzniecības centru darba laiks

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Svētkos mainīts lielāko Pierīgas veikalu un tirdzniecības centru darba laiks arhīvs

Ziemassvētku brīvdienās, steidzot sarūpēt ko garšīgu svētku galdam vai meklējot dāvanas tuviniekiem un draugiem, jāņem vērā, ka ir mainīts lielāko Pierīgas veikalu un tirdzniecības centru darba laiks.

Šogad svētku dienās veikalu "Maxima" darba laiks tiks saīsināts vairāk nekā citus gadus. 24. decembrī visi veikali strādās līdz pulksten 20, savukārt pirmajos Ziemassvētkos, 25. decembrī, veikali darbu sāks pulksten 11. Taču otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī, veikali strādās kā ierasts.

Tāpat svētkos ir mainīts arī veikalu "Rimi" un "Supernetto" darba laiks.

"Rimi" hipermārkets "Kauguri" Jūrmalā un"A7" Ķekavā Ziemassvētku vakarā, 24. decembrī, būs slēgti agrāk nekā parasti, proti pulksten 21. Taču nākamajā dienā, 25. decembrī, tie tiks atvērti 11 no rīta un strādās līdz ierastajam slēgšanas laikam. Savukārt 26. decembrī veikali strādās kā ierasts.

Lielveikali "Rimi" Jūrmalā, Siguldā un Ādažos Ziemassvētku vakarā strādās līdz pulksten 22. Savukārt pirmajos Ziemassvētkos, 25. decembrī, lielveikali šajās pilsētās apmeklētājiem savas durvis vērs pulksten 11 un strādās līdz 22.

Savukārt "Supernetto" veikali visā Latvijā 24. decembrī strādās līdz pulksten 21, bet nākamajā dienā tie tiks atvērti 10 un strādās līdz 22.

Līdzīgi kā ar pārtikas veikaliem, darba laiks mainīts arī visiem Pierīgas tirdzniecības centriem.

Tirdzniecības centrs "Liiba" Ķekavā 24. decembrī strādās no 10 rītā līdz 18 vakarā. Bet pirmajos un otrajos Ziemassvētkos tirdzniecības centrs būs slēgts. Savukārt tirdzniecības centra telpās esošais veikals "Elvi" Ziemassvētku vakarā strādās no pulksten 8 līdz 20. Bet nākamajās divās dienās "Elvi" veikals strādās no 9 rītā līdz 21 vakarā.

Siguldas tirdzniecības centra "Šokolāde" darba laiks 24. decembrī saīsināts par divām stundām, proti, veikali svētku vakarā strādās līdz 19. Bet pirmajos un otrajos Ziemassvētkos "Šokolādes" darba laiks būs no pulksten 10 rītā līdz 20 vakarā.

Ādažos tirdzniecības centrā "Apelsīns" 24. decembrī visi veikali, izņemot lielveikalu "Rimi", strādās no pulksten 10 rītā līdz 19 vakarā. Toties 25. decembrī veikali "Apelsīnā" būs atvērti no pulksten 11 līdz 20. Bet 26. decembrī tirdzniecības centrs Ādažos strādās no pulksten 10 līdz 20.