28.05.2014 11:37

Jaunizveidots uzņēmums Siguldā sāk tirgot "Citroen" markas automašīnas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Kopš 22. maija SIA "Mile Auto" Mālpils ielā 1 Siguldā nodrošina jaunu "Citroen" automobiļu tirdzniecību, pēcpārdošanas garantijas un servisa funkcijas. Kopš 22. maija SIA "Mile Auto" Mālpils ielā 1 Siguldā nodrošina jaunu "Citroen" automobiļu tirdzniecību, pēcpārdošanas garantijas un servisa funkcijas. Ieva Karlsberga

No šā mēneša "Automobiles Citroen" importētājs Latvijā SIA "Veho" ir autorizējis uzņēmumu SIA "Mile Auto" par oficiālo "Citroen" dīleri Siguldā.

Tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas tīkls tika paplašināts ar mērķi nostiprināt "Citroen" auto zīmola pozīcijas arī ārpus Rīgas teritorijas, veicinot ilgtspējīgu un kvalitatīvu auto zīmola apkalpošanas tīklu, norāda SIA "Veho" mārketinga koordinatore Kristīne Ezeriņa. Tāpat jaunatklātā autocentra uzdevums būs nodrošināt pilnu pakalpojumu klāstu – jaunu un mazlietotu "Citroen" automašīnu tirdzniecību, visa veida pēcpārdošanas pakalpojumu piedāvājumu, kā arī iespēju pasūtīt un iegādāties rezerves daļas un aksesuārus.

Uzņēmumu "Veho" un "Mile Auto" attiecīgi parakstītais dīlera un autorizētā remontētāja līgums paredz, ka no 22. maija SIA "Mile Auto" nodrošina jaunu "Citroen" automobiļu tirdzniecību, pēcpārdošanas garantijas un servisa funkcijas Siguldā, Mālpils ielā 1.

"Pastāvīgi mainīgā Eiropas automobiļu tirgus vide un tendences liek auto ražotājiem un izplatītājiem nepārtraukti sekot līdzi iespējām paaugstināt savu konkurētspēju un efektivitāti, kā arī novērtēt klientu vajadzības, to maiņu un strādāt pie klientu apkalpošanas kvalitātes standartu celšanas," komentē SIA "Veho" valdes priekšsēdētājs Raimonds Dūda. "Pēdējos gados "Automobiles Citroen" ir spēcinājis savas pozīcijas Baltijas valstīs, īpaši uzlabojot pārdošanas rādītājus un palielinot savas tirgus daļas zīmola attīstībai."

SIA "Veho" arī turpmāk turpinās intensīvi pilnveidot reģionālo tirdzniecības un servisa apkalpošanas tīklu, tādējādi uzturot augstākos klientu apkalpošanas standartus un palielinot "Citroen" tirgus daļu Latvijā," uzsver R. Dūda.

Savukārt SIA "Mile Auto" valdes loceklis Māris Īle teic, ka "Sigulda atrodas stratēģiski labā vietā, kurā apkalpot Vidzemes, Latgales un Zemgales iedzīvotājus, kā arī attīstīt biznesu. Mūsu uzņēmumā strādā pieredzējuši automašīnu tirgotāji, servisa konsultanti un meistari, tāpēc uzskatu, ka spēsim pilnvērtīgi attaisnot gan klientu vēlmes, gan CITROEN vārdu".

Par "Citroen" un SIA "Veho"
"Automobiles Citroen" ir dinamisks un radošs zīmols, kas darbojas automobiļu tirgū jau 90 gadus. 2010. gadā zīmols ieviesa premium modeļu līniju, kuras pirmais "DS" modelis – "DS3" – drīz tika papildināts ar nākamajiem – "DS4" un "DS5". Automobiļu ražošanā, balstoties uz zīmola "Créative Technologie" stratēģiju, "Citroen" patlaban piedāvā klientiem plašu modeļu klāstu gan vieglo auto, gan komerctransporta segmentā. "Automobiles Citroen" ir 10 000 klientu apkalpošanas punktu 90 valstīs. 2012. gadā uzņēmums visā pasaulē pārdevis vairāk nekā 1,2 miljonus automobiļu.

Pašlaik Latvijā "Citroen" zīmola automašīnas iespējams iegādāties autocentros Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 90, Cēsīs, Kuldīgā un Jelgavā, bet tagad – arī Siguldā.

"VEHO Group Oy Ab" ir vadošais uzņēmums Somijas automobiļu biznesā un dominējošs spēlētājs Baltijas valstīs un Zviedrijā. "VEHO Group Oy Ab" dibināta 1939. gadā, lai nodarbotos ar "Mercedes-Benz" importu un izplatīšanu Somijā. SIA "Veho" ir "VEHO Group Oy Ab" meitas uzņēmums. Patlaban SIA "Veho" sadarbojas ar vairākiem autoražotājiem automobiļu importa, izplatīšanas un pēc-pārdošanas servisa jomā gan vieglo, gan komerctransporta un smago automašīnu segmentos. SIA "Veho" ir "Citroen" oficiālais pārstāvis Latvijā kopš 2004. gada, apvienojot gan importētāja, gan izplatītāja funkcijas.