18.09.2013 09:22

Mārupē sākti priekšdarbi jauna ražošanas un loģistikas centra būvniecībai

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
SIA "Polipaks" ražošanas un loģistikas centra būves vizualizācija. SIA "Polipaks" ražošanas un loģistikas centra būves vizualizācija.

Uzņēmums "Polipaks NT" parakstījis līgumu ar SIA "Merks" par ražošanas un loģistikas centra būvniecību Mārupē, kas patlaban sācis sagatavošanās darbus.

Tie notiek būvobjekta teritorijā pie ceļa P132 Rīga–Jaunmārupe, raksta "Mārupes Vēstis".

Saskaņā ar līgumu SIA "Merks" būvēs polietilēna, polipropilēna un biopolimēra iepakojumu ražošanas un loģistikas centru un biroju adresē "Mālkalni", kas saskaņā ar Mārupes novada teritoriālo plānojumu paredzēta darījumu un vieglās rūpniecības uzņēmumu apbūvei.

Kopējā ēkas platība būs 35 tūkstoši kvadrātmetru. Paredzams, ka būvniecība tiks pabeigta 2015. gada februārī. Kopējā līguma summa ir aptuveni 17,8 miljoni eiro.

Kā liecina "Lursoft" dati, pērn "Polipaks NT" apgrozījums bija 26,4 tūkstoši latu, bet zaudējumi – 66 tūkstoši latu. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 164 tūkstoši latu, vēsta db.lv.

"Polipaks NT" pērn noslēdza vairāk nekā 2,9 miljonu eiro vērtu iepirkumu konkursu par deviņu slāņu pūšamās plēves koekstrūzijas līnijas iegādi. Tāpat uzņēmums noslēdzis vairāk nekā 2,5 miljonu eiro vērtu iepirkumu par desmit krāsu tiešā pievada flekso iespiedmašīnas piegādi.