04.03.2012 18:52

«Latvijas Zelts» veicinās izaugsmi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)


Ikviens attīstīties gribošs Latvijas ražošanas uzņēmums aicināts pieteikties programmā «Latvijas Zelts», lai saņemtu vērtīgus padomus izaugsmes veicināšanai.

Šā brīža ekonomiskās situācijas kontekstā īpaša uzmanība jāpievēš un jāizceļ tie, kas ražo un rada pievienoto vērtību Latvijā. Tādēļ programmas «Latvijas Zelts» ietvaros Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs (LUAC) atbalstu plāno sniegt tieši ražošanas uzņēmumiem.

Atbalsts tiks sniegts ar tirgzinības aktivitātēm, ietverot palīdzību pie stratēģiskiem lēmumiem, jaunu produktu attīstības, pārdošanas kanālu paplašināšanu, inovatīvu risinājumu ieviešanu, zīmološanu. Tāpat uzņēmumam tiks nodrošinātas konsultācijas izmaksu un nodokļu optimizācijā, eksporta tirgus apgūšanā, kā arī tirgus izpētes jomā un citās uzņēmuma darbību ietekmējošās sfērās, kas konkrētajam uzņēmumam būs aktuālas.

Programmas «Latvijas Zelts» pirmajā etapā tiks uzņemti ne vairāk kā 100 uzņēmumi, kuru attīstības veicināšanas programma noritēs sešu mēnešu garumā ar iespēju sadarbības programmas termiņu pagarināt nākotnē. Pēc pirmā perioda beigām notiks aktivitāšu efektivitātes un rezultātu analīze.

Uzņēmumiem, kas vēlas pieteikties dalībai programmā, kā arī ikviens, kam padomā ir kāda kompānija, kurai šāds atbalsts būtu ļoti lietderīgs, aicināti aizpildīt pieteikuma anketu portālā www.ikskile.lv, norādot uzņēmumu, kontaktinformāciju un darbības sfēru.