09.09.2013 13:31

Topošos Mārupes uzņēmējus gaida Mentoringa programma

Autors  www.marupe.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Attēlam ir ilustratīva nozīme. arhīvs

Mārupes novada dome sadarbībā ar biedrību "Mārupes uzņēmēji" izsludina pieteikšanos Mentoringa programmai, kuras ietvaros jaunie uzņēmēji varēs bez maksas saņemt pieredzējušu uzņēmēju padomu uzņēmējdarbības sākšanai vai attīstīšanai.

Mentoringa programmas mērķis ir atbalstīt Mārupes novada topošos un esošos uzņēmējus un veicināt jaunu uzņēmumu un darbavietu izveidi. Dalībai mentoringa programmā var pieteikties: Mārupes novada iedzīvotāji, kuri ir gatavi spert pirmos soļus uzņēmējdarbībā; Mārupes novadā pirms ne vairāk kā trīs gadiem reģistrētu uzņēmumu pārstāvji (īpašnieki vai vadītāji), kuriem ir nepieciešams konsultatīvs atbalsts biznesa attīstībai.

Pieteikšanās termiņš ir 30. septembris. Pretendentu atlases intervijas notiks no 7. līdz 18. oktobrim. Mentoringa programma norisināsies no 1. novembra līdz nākamā gada 31. maijam. Programmai sākoties, katram jaunajam uzņēmējam jeb pieredzes pārņēmējam tiks piešķirts mentors – pieredzes bagāts uzņēmējs. Programmas gaitā mentors dalīsies pieredzē, zināšanās un kontaktos ar savu pieredzes pārņēmēju. Sadarbība izpaužas kā individuālas konsultācijas klātienē un attālināti, mentoram un pieredzes pārņēmējam abpusēji pieņemamā vietā un laikā. Programmas ietvaros tiek plānotas arī kopīgas apmācības, kuru ietvaros pieredzes pārņēmēji apgūs uzņēmējdarbībā noderīgas iemaņas, veidos savstarpējus kontaktus un apmainīsies ar pieredzi.