30.08.2013 17:14

Jūrmalniekiem būs savs "Mazais ELVI" veikals

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Viens no pēdējiem atklātajiem "ELVI" veikaliem – Ķemeros. Viens no pēdējiem atklātajiem "ELVI" veikaliem – Ķemeros. publicitātes

30. augustā Jūrmalā, Skolas ielā 65V, atvērts pirmais "Mazais ELVI", kas būs arī pirmais veikals "ELVI" Kauguros.

"Mēneša laikā esam atvēruši jau divus veikalus Jūrmalā – Ķemeros un Kauguros -, kas ir gan labs franšīzes sadarbības rezultāts ar vietējiem partneriem, gan pierādījums tam, ka Jūrmalā, neskatoties uz sīvo konkurenci mazumtirdzniecības sektorā un sezonalitāti, ir liels potenciāls "ELVI" tālākai izaugsmei un attīstībai," uzsver SIA "Pārtikas Tirdzniecības apvienība", kas ir "ELVI" franšīzes turētāja, komercdirektore Laila Vārtukapteine.

Tāpat kā pārējie "Mazie ELVI", arī šis veikals Jūrmalas iedzīvotājiem un viesiem piedāvās tikai īpaši atlasītu, pircēju pieprasījumam atbilstošu preču sortimentu ikdienā un svētkos. Jaunā veikala kopējā tirdzniecības zāles platība ir 70 kvadrātmetri, un tas strādās katru dienu no pulksten 8 līdz 22.

""Mazā ELVI" formāts ir piemērots pircējiem un situācijām, kad ir svarīgs ne tikai sortiments, preču un produktu pieejamība, bet arī iepirkšanās ērtums. Šajos veikalos nav nekā lieka – tiek atlasīts tikai pats nepieciešamākais un svarīgākais katra reģiona iedzīvotāju ikdienai," skaidro L. Vārtukapteine.

Formāts "Mazais ELVI" tika izveidots šā gada pavasarī, un šobrīd Latvijā ir jau astoņi tāda tipa veikali. Veikalu logotipā ir norādīts vārdu salikums "Mazais ELVI", bet dizains un krāsas tiek saglabātas atbilstoši nacionālā mazumtirgotāja kopējam stilam.

Jaunā "Mazā ELVI" īpašnieks ir franšīzes sadarbības partneris SIA "Palmas – S", kura pirmais veikals "ELVI" durvis vēra pavisam nesen – 15. augustā – Ķemeros, E. Dārziņa ielā 16.

Atklāšanas dienā "Mazais ELVI" Kauguros pirmajiem apmeklētājiem sagādājis nelielas pārsteiguma dāvanas.

Latvijas nacionālā mazumtirgotāja "ELVI" prioritāte ir vietējais cilvēks, viņa ikdienas vajadzības, dzīves kvalitāte, vieta, kurā viņš dzīvo: "Mūsu uzdevums ir nodrošināt pircējus ar svaigu piedāvājumu un būt par draudzīgu, viņiem saprotamā valodā runājošu dzīves sastāvdaļu." SIA "Pārtikas tirdzniecības apvienība" ir zīmola "ELVI" turētājs un franšīzes devējs, kas nodrošina veikalu sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā.