26.08.2013 12:25

FOTO: Turpmāk ķekaviešiem un caurbraucējiem pa ceļam būs jauna "Virši-A" DUS

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FOTO: Turpmāk ķekaviešiem un caurbraucējiem pa ceļam būs jauna "Virši-A" DUS Krišjānis Grantiņš

Lielākais pašmāju degvielas tirgotājs AS "Virši-A" 22. augustā atklājis jaunu pilna servisa degvielas uzpildes staciju (DUS) Pierīgā, Baložos.

Uzņēmums šogad atklājis četras jaunas degvielas uzpildes stacijas, raksta biznesa ziņu portāls "Nozare.lv".

Kā skaidro uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Jānis Riekstiņš, "līdz šim, attīstot "Virši-A" degvielas uzpildes staciju tīklu, esam vairāk koncentrējušies uz Latvijas lauku reģionu apgūšanu, taču šobrīd vēlamies paplašināt savu biznesa darbību arī Rīgā. Šajā ziņā viens no pirmajiem soļiem ir jaunu DUS atklāšana galvaspilsētā un tās apkārtnē. Jaunās degvielas uzpildes stacijas atrašanās vietu izvēlējāmies tieši šeit esošā augstā pieprasījuma dēļ."

Jaunajā degvielas uzpildes stacijā "Baloži" autobraucējiem ir iespēja iegādāties dīzeļdegvielu, 95 un 98 markas benzīnu. Degvielas uzpildes stacijā ir iekārtots veikals, kur iespējams iegādāties dzērienus, uzkodas, auto preces, pieejama gaisa uzpilde riepām, ūdens vējstiklu vai auto lukturu nomazgāšanai un citi pakalpojumi. Degvielas uzpildes stacija "Baloži" darbosies visu diennakti.

AS "Virši-A" apgrozījums pagājušajā gadā audzis par 17,31 %, sasniedzot 70,6 miljonus latu. Uzņēmuma peļņa pērn sasniegusi 774 530 latu.

AS "Virši-A" ir lielākais pašmāju degvielas tirgotājs ar pilna servisa un pašapkalpošanās degvielas uzpildes staciju tīklu visā Latvijā. Uzņēmums ir arī viens no lielākajiem apkures degvielas tirgotājiem Latvijā. Kopumā "Virši-A" nodarbina vairāk nekā 300 darbinieku. Kompānija darbojas kopš 1995. gada.