02.03.2012 09:11

Dāvina stenda vietu izstādē «Ražots Baltijā 2012»

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(2 balsojumi)

Gatavojoties izstādei - gadatirgum «Ražots Baltijā 2012», kas notiks no 19. līdz 22. aprīlim Rīgā, «Skonto» hallē, organizators - izstāžu kompānija SIA «Kelle Expo» - sniedz lielisku iespēju jaunajiem uzņēmējiem iepazīstināt klientus un sadarbības partnerus ar savu ražoto produkciju vai piedāvātajiem pakalpojumiem, dāvinot iespēju trīs uzņēmumiem bez maksas piedalīties izstādē.

Konkursā var piedalīties uzņēmēji, kas savu uzņēmumu dibinājuši un uzsākuši ražošanu vai pakalpojumu sniegšanu, sākot no 2010. gada janvāra. Lai piedalītos konkursā, jāsūta apraksts, kā radās biznesa ideja, kā ir veicies to attīstot, un kāda ir uzņēmuma nākotnes vīzija un plānotā izaugsme. Tāpat aprakstā jāpiemin, kā uzņēmums ieinteresēs apmeklētājus izstādē «Ražots Baltijā 2012», ko piedāvās un kā iekārtos savu stendu. Apraksta apjoms ir viena A4 izmēra lapaspuse.

Trīs drosmīgāko, inovatīvāko un perspektīvāko aprakstu autoriem – uzņēmumiem – tiks dāvināta 8, 6 un 4 kvadrātmetru stenda vieta bez maksas dalībai izstādē «Ražots Baltijā 2012».

Apraksts jāiesūta līdz 15. martam uz elektroniskā pasta adresi: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Uzvarētāji tiks paziņoti 19. martā mājaslapā www.madeinbaltics.lv, kā arī žurnāla «Ražots Baltijā 2012» sociālā tīkla twitter.com kontā.Tāpat uzņēmumi vēl tiek aicināti pieteikties dalībai izstādē, kur pulcēsies ražotāji un pakalpojumu sniedzēji no visām trim Baltijas valstīm. Izstāde kalpos gan kā labs atskaites punkts par paveikto, gan iespēja popularizēt savu uzņēmumu, visus interesentus iepazīstinot ar jaunumiem un rodot jaunus sadarbības partnerus.