19.08.2013 09:52

Siguldā durvis vēris mājas un remonta centrs "MāRe Deko"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Attēlam ir ilustratīva nozīme. www.foto.delfi.lv

Nedēļas nogalē Siguldā tika atklāts mājas un remonta centrs "MāRe Deko".

Jaunais mājas un remonta centrs "MāRe Deko" atradas Vidzemes šosejas 6a, un tā kopējā platība ir 1200 kvadrātmetru. Jaunajā centrā pircējiem pieejamas gan būvmateriālu, gan mājas iekārtošanas un interjera dekorēšanas preces. Tāpat centrā "MāRe Deko" atrodas mājas un interjera preču zīmola "Alan Deko" pirmais franšīzes veikals ārpus Rīgas. Veikala platība ir aptuveni 200 kvadrātmetru, vēsta biznesa portāls "Nozare.lv".

Kā informē "Alan Deko" mārketinga vadītāja Ilze Mortukāne, šie veikali patlaban jau atrodas piecos lielākajos tirdzniecības centros Rīgā, kā arī Lietuvā, kur kopumā darbojas seši veikali Viļņā, Klaipēdā, Kauņā un Šauļos. Viens "Alan Deko" veikals atrodas arī Stokholmā. 

"Jaunais franšīzes veikals mums ir pilotprojekts vairākās nozīmēs – gan kā sadarbības formāts, jo tas būs pirmais veikals, kurš nepieder mums pašiem, gan kā pirmais veikals Latvijā, kas atrodas ārpus Rīgas. Līdz šim paplašinot "Alan Deko" veikalu tīklu, neesam pievērsušies jaunu veikalu attīstīšanai perifērijā, tāpēc esam patiesi priecīgi, ka "MāRe Deko" īpašnieki nāca pie mums ar šādu iniciatīvu," skaidro I. Mortukāne.

Centra "MāRe Deko" izveidē investēti aptuveni 150 000 latu. Ieguldījumu summu veido pašu un piesaistīti līdzekļi, ko plānots atpelnīt četru gadu laikā. 

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Dives N" dibināta 2011. gada 12. augustā. Tā kā uzņēmums pērn neveica aktīvu saimniecisko darbību, tad arī uzņēmuma apgrozījums pērn bija nulle latu. "Dives N" pamatkapitāls ir 2000 latu. Uzņēmuma īpašnieks ir Normunds Bērziņš.

Savukārt SIA "Alan Ltd", kas darbojas ar zīmolu "Alan Deko", apgrozījums pērn bija 3,91 miljons latu, bet peļņa – 64 446 lati. Uzņēmums dibināts 1991. gadā, un tā pamatkapitāls ir 420 000 latu. "Alan Ltd" īpašnieks ir Aldis Zvaigzne (50 %) un Andris Keisels (50 %).