29.02.2012 08:45

«Ādažu čipsi» dubultojuši ziemas sezonas produktu pārdošanas apjomu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
«Latfood» dibināts 1993.gadā un ir lielākais kartupeļu čipsu un sāļo uzkodu ražotājs Latvijā ar 40% lielu tirgus daļu. Uzņēmuma produkcija ar zīmolu «Taffel» tiek eksportēta uz Baltijas valstīm, Krieviju, Lielbritāniju, Gruziju, Kazahstānu un Azerbaidžānu. «Latfood» dibināts 1993.gadā un ir lielākais kartupeļu čipsu un sāļo uzkodu ražotājs Latvijā ar 40% lielu tirgus daļu. Uzņēmuma produkcija ar zīmolu «Taffel» tiek eksportēta uz Baltijas valstīm, Krieviju, Lielbritāniju, Gruziju, Kazahstānu un Azerbaidžānu. www.delfi.lv

«Ādažu čipsu» ražotājs AS «Latfood» ziemas trijos mēnešos dubultojis sezonas produktu pārdošanas apjomus.

Laikā no pērnā decembra līdz šā gada februārim pārdotas apmēram 22 tonnas ziemas produkta «Ādažu kraukšķīgās sirsniņas», kas ir divreiz vairāk nekā tādā pat laika posmā pirms gada, vēsta biznesa portālu Nozare.lv.

Savukārt cita ziemas sezonas jaunieveduma - sāļo uzkodu «Ziemas pakas» - pārdošanas apjomi trijos mēnešos sasnieguši 32 tonnas, kas ir līdz šim veiksmīgākais «Ādažu čipsu» ziemas sezonas produktu pārdošanas rādītājs.

««Ziemas pakas» ir pirmais šāda veida produkts uzkodu kategorijā Latvijā un Baltijā, kur vienā iepakojumā apvienotas dažādu garšu un formu uzkodas. «Ziemas pakas» ir līdz šim veiksmīgākais ziemas sezonas produkts, ko apliecina gan pārdošanas rādītāji, gan saņemtās pircēju atsauksmes. Esam novērojuši, ka gada nogalē un ziemas periodā cilvēki kopumā daudz vairāk izvēlas tā dēvētos tipiskos Ziemassvētku produktus, tādēļ tie jau kļuvuši par neatņemamu «Ādažu čipsu» tradīciju,» norādīja «Latfood» kvalitātes daļas vadītāja Dace Dukaļska.

«Ādažu čipsu» ražošanā tiek izmantotas īpaši piemērotas kartupeļu šķirnes - «Saturna», «Marlen», «Lady Rosetta» un «Lady Claire».

«Latfood» apgrozījums 2010.gadā bijis 8,98 miljoni latu, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas SIA «Lursoft» informācija. Tas ir par 5,9% vairāk nekā 2009.gadā, kad uzņēmums apgrozīja 8,48 miljonus latu. Kompānija 2010.gadu noslēgusi ar 234 539 latu peļņu salīdzinājumā ar 69 084 latu zaudējumiem 2009.gadā.

Aizvadītā gada finanšu rādītājus uzņēmums vēl nav publiskojis.