22.07.2013 16:25

"Mārupes metālmeistars" pērn 76,8 % no saražotās produkcijas realizējis Latvijā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Uzņēmuma "Mārupes Metālmeistars" filiāle Olaines industriālajā parkā. Uzņēmuma "Mārupes Metālmeistars" filiāle Olaines industriālajā parkā. www.metalmaster.lv

Metāla konstrukciju ražotājs, inženiersistēmu montāžas, jumta konstrukciju un segumu veidotājs AS "Mārupes metālmeistars" 2012. gadā palielinājis metāla un skārda izstrādājumu piedāvājumu, ieviešot vairākus jaunus produktus, tostarp jumta metāla šindeļus, rombus, kā arī metāla konstrukcijas, vēstīts uzņēmuma iesniegtajā ziņojumā.

Pērn AS "Mārupes metālmeistars" apgrozījumu veidojuši 4,244 miljoni latu, kas ir par 5,71 % mazāk nekā gadu iepriekš. AS "Mārupes metālmeistars" vadība informē, ka 76,8 % no saražotās produkcijas uzņēmums realizē Latvijā, bet pārējo – Eiropas Savienībā. Pārskata gadu uzņēmums noslēdzis ar 63 096 latu peļņu pēc nodokļu nomaksas.


2013. gadā AS "Mārupes metālmeistars" plānojis saražot produkciju aptuveni 4,6 miljonu latu apmērā, tā uzrādot 2011. gadam līdzvērtīgus finanšu rādītājus. Uzņēmums arī noslēdzis vairākus lielus līgumus ar Eiropas Savienības valstu uzņēmumiem.