11.06.2013 12:20

Apsardzes kompānija "Koblenz Drošība" atver filiāli Ādažos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Apsardzes kompānija "Koblenz Drošība" atver filiāli Ādažos www.koblenz.lv

Viena no Latvijas lielākajām apsardzes kompānijām SIA "Koblenz Drošība", turpinot uzņēmuma attīstību reģionos, atver filiāli Ādažos. Līdz ar šo uzņēmums liek pamatus Vidzemes filiāles izveidei.

Uzņēmuma darbības paplašināšana skaidrojama ar pieaugošo klientu skaitu šai reģionā pēdējā gada laikā, kā arī novēroto lielo potenciālu pakalpojuma pieprasījumiem. "Koblenz Drošība" Ādažos un blakus esošajos novados strādā jau vairāk nekā trīs gadus, un tai šobrīd šeit ir vairāki simti klientu, informēja uzņēmumā.

"Līdz ar filiāles atvēršanu šajā reģionā nodrošināsim pakalpojumu un drošības konsultāciju ērtāku pieejamību gan esošajiem, gan potenciālajiem klientiem. Filiāles pārziņā ir Ādažu novads un blakus esošie Carnikavas un Garkalnes novadi, Baltezers un Gauja, kā arī mazāki ciemati, piemēram, Garupe un Garciems, kuros arī šobrīd "Koblenz Drošība ir lielākais apsardzes pakalpojumu sniedzējs," skaidro uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Raivis Terinks.

"Reģions ir perspektīvs, ar daudzajām privātmājām, vasarnīcām un arī dzīvokļiem, jo statistika un mūsu pieredze liecina, ka pieaug ielaušanos mēģinājumu vai ļaunprātīgu bojājumu skaits Rīgas reģionā. Vasaras un rudens laikā visvairāk cieš tieši mājokļi."

Perspektīvā Ādažu filiāle arī pārraudzīs SIA "Koblenz Drošība" darbību visā Vidzemes reģionā. Filiālē strādā divas mobilās grupas, kuras nodarbina astoņus apsardzes darbiniekus, un nepieciešamības gadījumā tām palīdzību var sniegt papildus divas mobilās grupas no Rīgas tuvākajiem rajoniem. Tāpat filiālē darbosies viens tehniskais speciālists, kuram nepieciešamības gadījumā palīdzību sniegs Rīgas biroja tehniskais dienests.

Šobrīd "Koblenz Drošība" nodarbina aptuveni 280 darbinieku, tostarp apakšuzņēmumu darbiniekus. Kompānija ir nostiprinājusies kā viens no lielākajiem un vadošajiem apsardzes pakalpojumu sniedzējiem Rīgas reģionā un, turpinot attīstību citos reģionos, šogad plāno atvērt vēl divas filiāles Zemgales un Latgales reģionos. Šobrīd uzņēmums sniedz pakalpojumus vairāk nekā pieciem tūkstošiem klientu Rīgā un Rīgas reģionā, Salaspilī, Ādažos, Jelgavā un Ventspilī.

2012. gadā uzņēmuma darbinieki aizturēja un policijai nodeva 129 likumpārkāpējus.