19.03.2013 11:14

Rīgā notiks informatīvs seminārs par iespējām saglabāt latu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Rīgā notiks informatīvs seminārs par iespējām saglabāt latu www.foto.delfi.lv

20. martā pulksten 14 "VALDO" konferenču centrā Rīgā notiks "European Union Democrats" (EUD) organizēts seminārs, kurā ar savu veiksmīgo pieredzi dalīsies Eiropas Starpvalstu sadarbības organizācijas vadītājs Jans Johansons, kurš 2003. gadā bija viens no Zviedrijas pret-eiro referenduma kampaņas organizētājiem.

Seminārā aicinātas piedalīties privātpersonas, nevalstisko organizāciju pārstāvji un uzņēmēji, kuri ir gatavi aktīvi iesaistīties visās iespējamajās un likumīgajās akcijās, lai novērstu eiro ieviešanu Latvijā no 2014. gada 1. janvāra.


Seminārā savu dalību jau apstiprinājuši vairāku Latvijas arodbiedrību pārstāvji, ekonomikas un finanšu eksperti, EUD Politiskais direktors Lietuvā Valdemaras Valkiūnas, LR Saeimas deputāti, nodibinājuma "Par latu pret eiro" pārstāvji un citi interesenti. Klātesošie tiks informēti arī par aktuālo situāciju attiecībā uz iespējamo referenduma rosināšanu.

Pieteikties dalībai konferencē iespējams, iepriekš sazinoties ar rīkotājiem pa tālruni 29792379 vai e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.