09.01.2013 09:51

"GE Money Bank" slēgs filiāles Pierīgā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

AS "GE Money Bank" plāno slēgt 19 filiāles, tostarp vairākas Pierīgā.

No 7. februāra līdz 25. martam tiks slēgtas filiāles Saulkrastos, Olainē, Siguldā, vēsta "Dienas Bizness". Pēc slēgšanas bankai turpinās darboties astoņas filiāles.

Filiāļu slēgšanu "GE Money Bank" pamato ar izmaksu pielāgošanu pašreizējai biznesa aktivitātei un apjomam.

"GE Money Bank" turpinās nodrošināt klientus ar bankas pakalpojumiem arī internetbankā un bankomātos. Par plānoto filiāļu slēgšanu attiecīgo filiāļu klienti tiks informēti iepriekš, un banka turpinās strādāt, lai nodrošinātu bankas pakalpojums atbilstoši klientu prasībām, raksta nozare.lv.

Bankas pārstāvis Jānis Beseris norāda, ka plānoto filiāļu aizvēršanai nebūs tiešas ietekmes uz "GE Money Bank" klientu depozītiem un saistībām. Klienti, kurus skars šī restrukturizācija, tiks aicināti turpināt saņemt pakalpojumus tuvākajā "GE Money Bank" filiālē, kā arī turpināt izmantot bankomātus un internetbanku, lai piekļūtu saviem līdzekļiem.

"Klienti tiek aicināti turpināt kredītu atmaksu atbilstoši līgumā noteiktajam grafikam," sacīja J. Beseris.

"GE Money Bank" Latvija māteskompānija "GE Capital" paziņoja par lēmumu aiziet no Latvijas tirgus vairāk nekā pirms gada. Kamēr tiek izskatītas stratēģiskās iespējas apdomīgai un atbildīgai aiziešanai no Latvijas tirgus, banka turpina darbu kā ierasts, norādīja J. Beseris.

Latvijā pagaidām darbojas seši "GE Money" uzņēmumi – "GE Money Bank", "GE Money atklātais pensiju fonds", "GE Money Asset Management", AS "GE Money", SIA "GE Money Latvia Holdings" un SIA "Finstar Baltic".