28.11.2012 10:25

Ādažos pieaugs maksa par kanalizāciju

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažos pieaugs maksa par kanalizāciju arhīvs

SIA "Ādaži-Triāde" šomēnes Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (SPRK) iesniegusi kanalizācijas pakalpojuma tarifa projektu Ādažu un Alderu ciemā, kas ir aprēķināts saskaņā ar SPRK lēmumu.

Kā redzams uzņēmuma iesniegtajā projekta izmaksu tāmē, patlaban iedzīvotājiem jāmaksā Ls 0,712 bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), ko plānots paaugstināt līdz Ls 1,13 (bez PVN). Tarifa izmaiņas ir saistītas ar vienota kanalizācijas tarifa izstrādi, un tas varētu stāties spēkā no nākamā gada 1. aprīļa.

SPRK 14. decembrī plkst. 12 Ādažu Kultūras centrā Gaujas ielā 33A par SIA "Ādaži-Triāde" iesniegto kanalizācijas pakalpojuma tarifa projektu rīkos uzklausīšanas sanāksmi.

Komisija uz uzklausīšanas sanāksmi aicinājusi uzņēmuma pilnvaroto pārstāvi, kurš varēs komentēt iesniegtā kanalizācijas pakalpojumu tarifa projekta būtību un ekonomisko pamatojumu. Uzklausīšanas sanāksmes dalībniekiem tiks dota iespēja uzdot jautājumus, kā arī izteikt priekšlikumus un ieteikumus par SIA "Ādaži-Triāde" iesniegto kanalizācijas pakalpojuma tarifa projektu.

Interesenti dalību sanāksmē var pieteikt pa tālruni vai e-pastu līdz 13. decembrim (kontaktpersona Dace Burtniece, tālr. 67097271, e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.).

Iepazīties ar SIA "Ādaži-Triāde" iesniegto kanalizācijas pakalpojuma tarifa projektu Ādažu un Alderu ciemā var SPRK mājaslapā.

Uzklausīšanas sanāksme tiek rīkota valsts valodā, un gadījumā, ja sanāksmes dalībniekam uzklausīšanas sanāksmes laikā ir nepieciešams lietot kādu svešvalodu, organizatori lūdz pašiem nodrošināt tulkojumu valsts valodā.