05.11.2012 13:30

Jauni, bet dārgi – Saulkrastos mājokļi gaida savus īpašniekus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Vienģimenes dzīvojamā ēka Saulkrastos. Vienģimenes dzīvojamā ēka Saulkrastos. www.mark.lv

"Treknajos" gados iesākto dzīvojamo ēku kompleksu celtniecība Saulkrastu novadā pēckrīzes periodā ir noslēgusies, un jauni nepabeigtu būvju rēgi skatu nebojā, kā tas mēdz būt citās pašvaldībās.

Par to gandarīts ir Saulkrastu novada domes priekšsēdētājs Ervīns Grāvītis ("Tēvzemei un brīvībai"/LNNK), kurš gan atzīst, ka mājokļi jaunajos projektos ir dārgi, proti, "acīmredzot, šobrīd šo īpašumu cena nespēj uzrunāt pircēju", tādēļ vēl kāds laiks jāpagaida, līdz uzlabosies cilvēku pirktspēja un materiālais stāvoklis.

Viņš uzskata, ka jaunie projekti ir izvietoti visai veiksmīgās vietās, kas pastiprinās interesi par tiem. Plašāk video intervijā:



Atgādinām, ka portāls "Apriņķis.lv" turpina izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.

Iepriekš:
Restorāna "Vārava" nojaukšana ir pārāk sālīta; iebildumi pret daudzdzīvokļu māju tā vietā nav