27.06.2012 13:30

Garkalnes mēra atalgojums – 1697 lati mēnesī

Autors  Imants Liepa
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Garkalnes mēra atalgojums – 1697 lati mēnesī «Rīgas Apriņķa Avīzes» arhīvs

Garkalnes mērs Mārtiņš Gunārs Bauze-Krastiņš ("Zaļo un Zemnieku savienība") pērn kopumā saņēmis Ls 20 360 lielu atalgojumu.

Kā liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija, vidēji domes priekšsēdētājs par tiešo amata pienākumu pildīšanu pērn saņēmis 1697 latus mēnesī.


M. G. Bauzem-Krastiņam pieder trīs nekustamie īpašumi – būve un divi zemesgabali Garkalnes novadā. Garkalnes mēram pieder kapitāldaļas 400 latu vērtībā uzņēmumā KMP Enterprises, kur viņš pilda pilnvarotās personas pienākumus. Tāpat viņš ir partijas "Latvijas Zemnieku savienība" Vidzemes nodaļas vadītāja vietnieks.

Skaidrā naudā M. G. Bauze-Krastiņš pērn uzkrājis 50 00 latu, norādīts deklarācijā. Vēl amatpersona uzkrājusi 2000 latu "DNB bankā", kā arī 4000 eiro līdzīgās daļās "DNB bankā" un "GE Money Bank".

M. G. Bauze-Krastiņš norādījis, ka 2011. gadā izsniedzis trīs aizdevumus – kopumā 67 000 latu vērtībā.

Starp ģimenes locekļiem Garkalnes mērs minējis sievu Astrīdu, bērnus Elīnu (iepriekš strādāja par Garkalnes novada domes sabiedrisko attiecību speciālisti) un Mārci (tagad strādā par sabiedrisko attiecību speciālistu pašvaldībā), tēvu Jāni un māsu Leldu Siliņu.