Dambja skrējiens Carnikavā

8. jūnijā Carnikavā notiek tradicionālais Dambja skrējiens, kurā sacensību dalībnieki pārbaudīt savus spēkus varēs mazajā vai lielajā dambja aplī – 5 vai 12 km distancē.

Savukārt Carnikavas sporta kompleksa stadionā, kā parasti, sacentīsies mazie skrējēji, kuriem atbilstoši savai vecuma grupai būs jāveic viens (400 m) vai vairāki apļi.

Visi bērnu distanču dalībnieki saņems balvas no "Ādažu čipšiem". Savukārt mazā apļa uzvarētāji saņems garšīgo tēju komplektu no "Pickwick", bet lielā apļa uzvarētāji – abonementus no sporta kluba "F1". Tāpat sacensību uzvarētājus apdāvinās viesnīca "Port Hotel", autopreču tirgotājs "AD Baltic", veikals "Sils", "Isostar", "Asics", "Rexona" un grāmatu apgāds "Jumava".

Dalības maksa, iepriekš piesakoties, viens lats; Carnikavas novadā deklarētajiem iedzīvotājiem – bez maksas. Piesakoties sacensību dienā, dalības maksa trīs lati visiem dalībniekiem.

Dambja skrējiens, kuru organizē Carnikavas sporta centrs sadarbībā ar Carnikavas novada domi un sacensību sponsoriem, šogad notiek jau trešo reizi. Šoreiz tas ir īpašs ar to, ka šis ir pēdējais skrējiens pa veco dambji, jo jau jūlijā sākas dambja rekonstrukcijas darbi.

Pieteikšanās un sacensību nolikums www.sports.carnikava.lv.

 

 

 

 

 

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Carnikavas sporta komplekss
  • Notikuma sākums: 2013-06-08 11:00:00