Orientēšanās diena Pierīgā

Ar mērķi popularizēt aktīvu atpūtu dabā 23. maijā tiek rīkota "Mammadaba" Latvijas orientēšanās diena. Visas dienas garumā vairāk nekā 20 Latvijas vietās jebkurš interesents varēs izbaudīt, ko nozīmē orientēšanās sports.

Organizatori īpaši gaida visus, kas vēlas pamēģināt orientēšanos pirmo reizi, kā arī ģimenes ar bērniem, jo katrā pasākuma norises vietā būs pieejami arī bezmaksas orientēšanās instruktori.

Plašs ir orientēšanās klubu piedāvāto sacensību klāsts Pierīgā. OK "Kāpa" Lilastē rīko pasākumu Carnikavas pamatskolā (sākums plkst. 13) un arī sacensību seriāla "Saulkrastu pavasaris" kārtējo posmu (plkst. 17).

Spēkus orientēšanās trasēs var izmēģināt Upesciema orientēšanās poligonā Garkalnes novadā (plkst. 16), Ikšķiles parkā (plkst. 16), Siguldas Svētku laukumā (plkst. 16), Baložu vidusskolā Ķekavas novadā (plkst. 17) un Mežsētu orientēšanās poligonā Baldones novadā (plkst. 17), bet Garkalnes novada Bāliņos (Mālpils šosejas 6. km) no plkst. 16 notiks "VeloMagnēts" – sacensības tiem, kas iecienījuši gan orientēšanos, gan riteņbraukšanu.

Plašāku informāciju meklēt šeit.

 

 

 

 

 

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Carnikava, Lilaste, Sigulda, Baloži, Garkalne, Baldone, Ikšķile
  • Notikuma sākums: 2013-05-23 16:00:00