Skriešanas sacensības "Olaines apļi"

Otro gadu pēc kārtas Olaines novada svētkos 25. maijā Olaines Mežaparkā norisināsies krosa skriešanas sacensības "Olaines apļi", kas pulcē ne tikai Olaines novada iedzīvotājus, bet arī sportistus no tuvākiem un tālākiem novadiem un pilsētām.

Sacensības organizē Olaines sporta centrs sadarbībā ar sporta biedrību "Sportlat". Pasākumā aicināti visi veselīga dzīvesveida piekritēji, skriešanas entuziasti un tie, kas vēlas pavadīt savu brīvo laiku. Dalība ir bezmaksas.

Rīkotāji piedāvā trīs distances – 5 km, 7 km un 10 km, kā arī 5 km nūjošanas distanci. Katrai distancei ir savs aplis, visiem trim apļiem ir kopējs sākums un beigas. Pašiem mazākajiem dalībniekiem tiks izveidota distance Mežaparka teritorijā (300 m, 600 m un 800 m). Visi starti būs pie Mežaparka parka estrādes, starp Veselības un Zemgales ielām.

Starta laiki: bērnu skrējienam – plkst. 11, 10 km – plkst. 12, 7 km – plkst. 12.10, 5 km – plkst. 12.20. Pieteikšanās un skrējiena nolikums – www.sportlat.lv un www.olaine.lv mājas lapās.

Visiem dalībniekiem pēc sacensībām būs iespēja baudīt starptautisko spēka vīru čempionātu "Strongman League Latvija", kas norisināsies Olaines stadionā, un vakara koncertu ar Normunda Jakušonoka un Jāņa Stībeļa piedalīšanos Mežaparka estrādē.

Pērn pēc vairāk nekā 20 gadu pārtraukuma atjaunotajās "Olaines apļu" sacensībās startēja gandrīz 200 dalībnieku.

 

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Olaines Mežaparks
  • Notikuma sākums: 2013-05-25 11:00:00