Auto foto orientēšanās sacensības Olainē

Otro gadu pēc kārtas Olaines sporta centrs organizē jautrās un aizraujošas auto foto orientēšanās sacensības "Novada medības".

Šajās sacensībās ir paredzēts ne tikai aplūkot vēl nezināmās Olaines novada vietas, bet arī pārbaudīt sevi, māku orientēties kartē, sportisko garu un piedalīties īstā komandas spēlē, kur liela nozīme ir taktikai, pareizajiem ceļa biedriem un pacietībai.

Pasākumā aicināti pieteikties visi aktīvie auto braucēji vai vienkārši tie, kas vēlas aktīvi un jautri pavadīt brīvo laiku labā kompānijā un iepazīt Olaines novadu.

Sacensībās var piedalīties tikai automobiļu ekipāžas (ne mazāk kā divi dalībnieki, automašīnā var atrasties pasažieri, ja to vietas aprīkotas ar drošības jostām un, ja nepieciešams, bērnu sēdeklīšiem). Sacensību trases veikšanai ir nepieciešams digitālais fotoaparāts ar iespēju uzstādīt tajā fotografēšanas laika fiksāciju, kā arī Olaines novada un Olaines pilsētas kartes (tiks izsniegtas).

Sacensību starts plkst. 11.30 pie Jaunolaines kultūras nama. Reģistrēšanās sacensībām un kapteiņu sapulce sākot no plkst. 10. Provizoriskais sacensību ilgums – 2,5 stundas no mašīnas starta laika, paredzamais distances garums – līdz 100 km.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Jaunolaines kultūras nams
  • Notikuma sākums: 2013-05-18 11:30:00