Carnikavas Piejūras pavasara nūjošanas saiets

Carnikavas Piejūras pavasara nūjošanas saiets vienlaicīgi ir arī Pasaules nūjošanas dienas galvenais pasākums Latvijā, kuru organizē Carnikavas sporta centrs sadarbībā ar Latvijas Tautas sporta asociāciju un Carnikavas novada domi.

Uz pasākumu aicināti ne tikai aktīvie nūjotāji, bet arī pārējie interesenti, kuri vēlas pamēģināt nūjošanu, jo būs iespēja saņemt nūjas, piedalīties apmācībā iesācējiem un veikt distanci atbilstoši savai fiziskajai sagatavotībai un veselības stāvoklim.

Dalībnieku pulcēšanās un reģistrācija ir pie tautas nama "Ozolaine", distanču starta un finiša vieta ir uz Carnikavas dambja, Atpūtas ielas galā pie Gaujas.

Pasākuma atklāšana paredzēta plkst. 12, tai sekos kopīga iesildīšanās un nūjošanas apmācība iesācējiem. Plkst. 12.30 tiks dots starts 15 km distancē, bet piecas minūtes vēlāk 7,5km distancē. Apbalvošana un noslēgums ap plkst. 15.30. Nūjošanas sacensības Carnikavā būs bez maksas.

Kā patīkams pārsteigums pasākuma dalībniekiem un viesiem šoreiz būs dueta "Sandra" uzstāšanās ar nūjotājiem populāro hītu "Nūjotājs".

Papildus Info

  • Norises vieta: Carnikava, tautas nams
  • Notikuma sākums: 2013-05-18 12:00:00