Akcija "Katram savu kilometru"

Otrdien Ropažu parkā aicināti pulcēties visi, kas vēlas aktīvi izkustēties – skriet, iet vai nūjot. Šeit notiks Ropažu novada veselīgas sportošanas akcijas "Katram savu kilometru" atklāšana.

Akcija 8. maijā turpināsies Zaķumuižā, 9. maijā Muceniekos, 12. maijā Silakrogā un turpmāk katrā ciematā notiks reizi nedēļā.

Veselīgās sportošanas akciju "Katram vienu kilometru" rīko Ropažu sporta centrs sadarbībā ar novada aktīvajiem, sportiskajiem iedzīvotājiem un biedrībām, lai aicinātu Ropažu novada iedzīvotājus uz kopīgu sportošanu, tādējādi uzlabojot savu veselību un stiprinot izturību.

Ropažu parkā iezīmēts 1 km garš aplis sportisko aktivitāšu veikšanai. Katrs individuāli var izvēlēties veikt vienu, divus vai vairākus apļus. Tiek fiksēts arī laiks un noskrietie kilometri. Pievienoties var ikviens – galvenā ir vēlēšanās.

Sākt var ar ātrāku iešanu, nūjošanu vai lēnu skrējienu. Pirms skriešanas notiks kopīga iesildīšanās. Skriešana neprasa daudz – ir vajadzīgs tikai viegls un ērts sporta tērps, skriešanai piemēroti apavi un griba aktīvi kustēties, pievienojoties līdzīgi domājošiem.

Papildus Info

  • Norises vieta: Ropažu novada ciemati
  • Notikuma sākums: 2013-05-07 19:30:00