"Durka Racing" sezonas atklāšana

Biedrības "Durka Racing" rīkotais Nacionālais amatieru čempionāta pirmais posms motosportā iesāksies ar tradicionālo un daudzu skatītāju gaidīto retro moto braucienu.

Vīri piekūpinās trasi ar saviem nopucētajiem un līdz pilnībai saķīlētajiem veclaicīgajiem močiem un mopēdiem. Varēsim apskatīt padomijas, kā arī pasaules veikumu motoindustrijā no pagājušā gadsimta. Brauciena noslēgumā visi interesenti varēs aplūkot klātienē katru no braucamrīkiem.

Pēc tam trasē dosies galvenie šī pasākuma varoņi, motosportisti. No sākuma sacensības tautas klasē, kurā brauc vairāk vai mazāk pieredzējuši braucēji ar visdažādākajiem motora tilpuma un jaudas motocikliem. Pēc tam meistaru klase, kurā jau brauc sevi pierādījuši motosportosti ar nopietnāk sagatavotu tehniku.

Starplaikā starp pirmo un otro sportistu braucienu notiks divi izklaides braucieni. Pirmajā startēs lielie, skaļie un varenie čoperi, bet otrajā starta vietas ieņems "Streetfighters.lv" brauciena dalībnieki.

Noslēgumā notiks abi sportistu braucieni, kuros noskaidrosies sacensību uzvarētāji tautas un meistaru klasēs. Tad apbalvošana, šampanietis, balvas, uzrunas un ovācijas.

Dienas noslēgumā būs iespēja noskatīties Latvijas supermoto čempionāta braucienus. Puikas strīķēs asfaltu un sacels grants putekļus, lēks pāri tramplīniem un plakaniski liks līkumos savus braucamos.

 

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Ropažu novads, sporta komplekss ”333”
  • Notikuma sākums: 2013-05-01 11:30:00