Latvijas kausa izcīņa regbijā-7

Jaunā sezona olimpiskajā sporta veidā regbijā-7 Latvijā tradicionāli sākas ar Latvijas kausa izcīņu, kas šoreiz notiks trešdien no plkst. 11 Siguldā, "Depo" laukumā (fināli paredzēti ap plkst. 16).

Šogad Latvijas kausa izcīņā piedalīsies divpadsmit komandas: "Miesnieki 1", "Autowelt/Livonia", "Garkalne/Livonia", LLU/TELMS, Valmieras "Fēnikss", "LMT/Eži", "Kalve", RK "Baldone", LSPA, "Miesnieki 2", RK "Sigulda", RK "Piekūni".

Pirmajā posmā šis ducis tiks sadalīts četrās grupās pa trim komandām katrā, bet tālāk sacensības rit pēc izslēgšanas turnīra principiem. Pirmo vietu ieguvēji izspēlēs pusfinālu un finālu par Latvijas kausu, otro vietu ieguvēji – par šķīvi un trešo vietu ieguvēji – par biķeri.

Pagājušogad Latvijas kausu diezgan pārliecinoši izcīnīja Ķekavas novada kluba "Miesnieki" regbistu komanda "LDE/Miesnieki". Šogad sacensībās gaidāma sīvāka cīņa, jo vairāku komandu līmenis ir izlīdzinājies. Nopietni startam gatavojušies abu regbija kluba "Livonia"vienību spēlētāji, savas ambīcijas ir "LMT/Eži" komandai, nevar norakstīt arī citu vienību spējas.

Jāatgādina, ka 1. jūnijā Upesciema stadionā Garkalnes novadā risināsies Eiropas čempionāts regbijā 7 B divīzijā Ziemeļu grupā.

Papildus Info

  • Norises vieta: Sigulda, “Depo” laukums
  • Notikuma sākums: 2013-05-01 11:00:00