"Balkona ragneši" Carnikavā

Teātra izrāde pie galdiņiem. Aktieri no Nacionālā teātra Zane Jančevska, Mārtiņš Brūveris, Voldemārs Šoriņš, Dailes teātra aktieris Juris Kalniņš un neatkarīgā teātra "Kabata" aktrise Aīda Ozoliņa viesosies ar komēdiju "Balkona ragneši".

Vīrs negaidīti atgriežas mājās un sastop sievu kopā... Kā jūs domāt ar ko? Neesat maldījušies – ar puspliku mīļāko. Kā jūs domājat, ar ko tas beidzas? Ar kautiņu?... Nekā tamlīdzīgi... Abi vīrieši šķiras kā draugi. Viss būtu labi, ja pēc brītiņa no kaimiņu dzīvokļa caur balkonu šeit neierastos vēl viens viesis... Un tad gan sākas...

Austriešu dramaturgs Herberts Bergers tipiski anekdotisku gadījumu ietērpis asprātīgos, negaidītu sižetisku pavērsienu virpuļos, pievienojot krāsainus dialogus, noved lugas varoņus līdz atziņai – ja esi neuzticīgs savam vistuvākajam cilvēkam, esi gatavs, ka viņš atbildēs ar to pašu. Un attiecības tā samežģīsies, ka šo mezglu atraisīt būs pa spēkam vienīgi Īstai Mīlestībai.

Autors atgādina, ka, dzenoties pēc karjeras, naudas un vispārējas atzīšanas cilvēki, bieži atstāj novārtā tādas vērtības kā ģimene un mīlestība.

Ieeja Ls 5, pensionāriem un studentiem, uzrādot apliecību, Ls 4. Cenā iekļauta viena vīna glāze. Vietu skaits ierobežots.

Papildus Info

  • Norises vieta: Tautas nams
  • Notikuma sākums: 2013-04-19 19:00:00