Izrāde "Kas es esmu" Ķekavā

Lai arī, sezonu uzsākot, bijām pasludinājuši šo par vieglo (nevis vieglprātīgo) gadu, šobrīd esam sākuši velt gana smagu akmeni – vienlaicīgi gatavojamies skatei "Gada izrāde 2012" un paralēli strādājam pie trim izrādēm, kurām šopavasar iecerētas pirmizrādes. Un pirmā no tām pie skatītājiem nonāks jau 24. martā.

''.. jo tālāk no mājām es eju, jo smagākas kājas, spožāka apkārtne. Tagad mani sauc glamūrs un rotu veikali. Galva džinkst, un acis žilbst, un es vairs nevaru...Un es vairs nezinu, kas es esmu!'' /Katrīna Milta/

Izrāde ''Kas es esmu'' top pēc mūsu aktrises Zanes Henčeles scenārija. Teātrim tas ir kas jauns, jo līdz šim esam iestudējuši labi zināmu autoru un plaši pieejamus darbus. Zanes debija uz skatuves kā autorei un režisorei!!

Zane secina: "Komentāri lieki, pārvērtības notiek – tātad sevis meklējumi arī, un galu galā runa ir tikai par vienu jautājumu, bet vai arī atbilde ir tik tā viena? Kas es esmu? Tas viens vai tas otrs? Šodien tāds un rītdien citāds? Varbūt esmu abi šie cilvēki reizē? Ļaužu priekšā liekulis, bet pats savā- nicināms, raudulīgs vājinieks?

Liekas neatbildami jautājumi, taču JMT ir atbilde(-s)... Un... esam nolēmuši ar to dalīties izrādē ''Kas es esmu''. Izrādē tiks izmantoti mūsdienu tehnoloģijas līdzekļi, jo... jo? To pēc izrādes pajautājiet mūsu hipsteru kompānijai."

P.S. Varēs paspēt arī uz Koru kariem:)

Papildus Info

  • Norises vieta: Ķekavas kultūras nams
  • Notikuma sākums: 2013-03-24 19:00:00