Seminārs "Grāmatvedība – excelis vai māksla" Mārupē

Nav šaubu, ka grāmatvedība ir viens no būtiskākajiem uzņēmuma eksistences pamatelementiem, kuras dizains un forma nereti ir "būt vai nebūt" jautājums uzņēmuma nākotnei.

Bet vai grāmatvedība ir sausu skaitļus rindas excel tabulā vai tomēr radoša māksla? Kādas ir atšķirības starp "štata grāmatvedi" un ārpakalpojumu, vai jūsu grāmatveža klients ir Valsts ieņēmumu dienests vai tomēr jūsu uzņēmums, un ko darīt, ja VID jūsu finanšu darbības interpretē jums nelabvēlīgi? Atbildes uz šiem un citiem jautājumiem meklēsim jau ceturtajā biedrības "Mārupes uzņēmēji" seminārā "Par divām stundām zinošāks".

Semināru vada Gatis Andersons, biznesa vadības maģistrs un finanšu konsultants ar vairāk nekā 20 gadu praktisko pieredzi. Uzņēmējs, finanšu konsultāciju uzņēmuma "Andersons un Spalva" līdzīpašnieks un vadošais partneris, kura arsenālā ir bagātīga pieredze, apkalpojot gan lielos, gan mazos un vidējos Latvijas un ārzemju uzņēmumus.

Dalības maksa seminārā:
Ls 5 – biedrības "Mārupes uzņēmēji" biedriem;
Ls 10 – Rīgas, Jūrmalas, Ķekavas, Tukuma, Talsu u. c. reģionālo uzņēmēju organizāciju biedriem;
Ls 15 – uzņēmējiem un interesentiem, kuri nav iepriekš minēto organizāciju biedri.

Plašāka informācija un pieteikšanās, rakstot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot pa tālruni 22516333.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Viesnīca
  • Notikuma sākums: 2013-04-04 15:00:00
  • Notikuma beigas: 2013-04-04 17:00:00