E-prasmju nedēļas pasākumi Baložos

Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju no 18. līdz 24. martam rīko 4. Eiropas e-prasmju nedēļu Latvijā. Tās ietvaros aicinām apmeklēt Baložu pilsētas bibliotēkā vairākus pasākumus.

Otrdien, 19. martā, plkst. 15 visi interesenti aicināti uz tikšanos ar VID referenti Ilzi Jankovu. Tiksim apmācīti, kā iesniegt gada ienākuma deklarāciju VID, izmantojot VID Elektronisko deklarēšanas sistēmu. Kā pareizi visu aizpildīt, lai saņemtu Iedzīvotāju ienākuma nodokļa pārmaksas atmaksu.

Trešdien, 20. martā, plkst. 15 visi interesenti aicināti uz tikšanos ar "SEB bankas" pārstāvi, kura runās par internetbankas iespējām; par to, kā ietaupīt laiku un naudu. Skars arī tādus jautājumus, kas saistīti ar e-parakstu, ar iespējām, kas pieejamas portālā www.latvija.lv u. c.
Visi interesenti laipni aicināti sagatavot un droši uzdot jautājumus!

Ieeja - bezmaksas!

Trešdien, 20. martā, plkst. 12.40 - "Vienotais elektroniskais pieteikums studijām augstskolās" - 12. klasei tikšanās ar Valsts reģionālās attīstības aģentūras pārstāvi. Uzmanību! Tikšanās notiks Baložu vidusskolā!

Visas nedēļas garumā jums būs iespēja pārbaudīt sevi zināšanu testā "Es - elektroniskā vidē" - http://eprasmes.lv/parbaudi-sevi-zinasanu-testa-es-elektroniska-vide; pārbaudīt savas zināšanas par interneta un IKT drošību un iegūt bezmaksas iespēju eGuardian sertifikācijai - http://eprasmes.lv/konkursi/e-guardian; pārbaudīt savas latviešu valodas gramatikas zināšanas - http://eprasmes.lv/konkursi/tildes-birojs un darīt citas tamlīdzīgas lietas.

Papildus Info

  • Norises vieta: Baloži
  • Notikuma sākums: 2013-03-19 15:00:00
  • Notikuma beigas: 2013-03-20 12:40:00