Sacensības snovbordā un kalnu slēpošanā

Nedēļas nogalē kalnu slēpošanas trasēs Siguldas apkārtnē notiks vairākas kalnu slēpošanas un snovborda sacensības, kas domātas visdažādākās pieredzes un meistarības dalībniekiem.

Uz vienām no demokrātiskākajām kalnu slēpošanas sacensībām Latvijā pretendē gadskārtējais Čaiņiku kauss, kas sestdien no plkst. 16 risināsies Siguldas Pilsētas trasē. Sacensības domātas amatieriem, iesācējiem, tiem, kas nav trenējušies sporta skolās un nekad nav piedalījušies Latvijas ranga sacensībās. Labākos paredzēts noteikt piecās vecuma grupās no 18 gadu vecuma.

Svētdien turpat Pilsētas trasē notiks Latvijas čempionāts snovborda slalomā jauniešu, junioru, sporta un meistaru grupās. Kvalifikācijas braucieni sāksies plkst. 11.05, finālbraucieni – pusstundu pēc kvalifikācijas beigām.

Divas dienas kalnu slēpošanas sacensības risināsies Kaķīškalna trasē. Sestdien plkst. 10 sāksies Vilciņa kausa izcīņa mazajiem kalnu slēpotājiem, kurā var piedalīties 2003. gadā dzimušie un jaunāki bērni.

Savukārt svētdien no plkst. 11 Kaķīškalnā notiks "Ski Box" balvu izcīņas pēdējais posms. Šajās sacensībās var piedalīties jebkura vecuma un prasmju kalnu slēpotāji, jo atsevišķi tiks vērtēti amatieri un lietpratēji, kas jau startējuši oficiālās sacensībās.

Svētdien no plkst. 12 Reiņa trases "AXA" bērnu parkā sāksies bērnu slēpošanas sacensību "Mazais Reinis 2013" pēdējais trešais posms. Kā ierasts, mazie slēpotāji prasmēm mērosies trīs vecuma grupās: "Mazuļi" (2–3 g. v.), "Sīcīši" (4–5 g. v.) un "Sīči" (6–7 g. v.). Šoreiz tiks noteikti arī uzvarētāji triju posmu kopvērtējumā.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Kaķīškalns, Pilsētas trase, Reiņa trase
  • Notikuma sākums: 2013-03-09 10:00:00
  • Notikuma beigas: 2013-03-10 11:00:00