Mālpils novada atklātās zemledus makšķerēšanas sacensības

Sacensību mērķis ir noskaidrot Mālpils novada labākos sportistus zemledus makšķerēšanā, kā arī popularizēt zemledus makšķerēšanu kā veselīgu un aktīvu sporta veidu. Tās organizē Mālpils novada makšķernieku biedrība "Mālpils zivīm" sadarbībā ar Mālpils novada domi.

Katram sacensību dalībniekam atļauts makšķerēt ar divām ziemas makšķerēm. Dalībnieki makšķerēšanai drīkst izmantot jebkuru ēsmu un sacensību laikā atļauts zivis piebarot. Dalībnieks nedrīkst ņemt vai dot zivis citam sacensību dalībniekam un ir tiesīgs makšķerēt tikai sacensībām ierādītajā teritorijā.

Sacensību beigās dalībnieki ievieto izvilktās zivis kopā ar savu numuru plastmasas maisiņā un nodod tiesnešu kolēģijai. Zivis ar sniega un ledus, vai cita veida piejaukumiem, vērtēšanai netiek pieņemtas. Par uzvarētāju zemledus makšķerēšanas sacensībās kļūst sacensību dalībnieks, kuram ir vislielākais noķerto zivju svars. Atsevišķi tiek noteikts un apbalvots lielākās zivs svars.

Dalībnieku reģistrācija no plkst. 9 līdz 9.30, sacensības ritēs no plkst. 9.30 līdz 13.30. Dalībnieku skaits nav ierobežots, dalības maksa 5 lati.

Papildus Info

  • Norises vieta: Mālpils Centra ūdenskrātuve
  • Notikuma sākums: 2013-02-24 09:30:00