Sniega diena Inčukalnā

Biedrība "Inčukalna izaugsmei" kopā ar biedrību "Jauno jātnieku skola" aicina ikvienu aktīvās atpūtas cienītāju piedalīties pirmajā Inčukalna novada sniega dienā, kas notiks sestdien Jauno jātnieku skolas sporta centrā Inčukalna novada "Zustrenēs".

Sniega dienas rīkotāji vēlas ikvienam ziemas mīļotājam un aktīvas atpūtas cienītājam piedāvāt iespēju pavadīt laiku brīvā dabā kopā ar ģimeni un draugiem, piedaloties dažādās sacensībās, kas sniedz pozitīvas emocijas un rosina uz veselīgu dzīvesveidu.

Sniega dienas aktivitātes sastāvēs no vairākām disciplīnām, kurās varēs piedalīties ikviens neatkarīgi no vecuma un sportiskajām iemaņām. Lai veicinātu sportisko garu, par katru uzdevumu sacensību dalībnieki individuālajās un komandas disciplīnās saņems punktus un noslēgumā tiks noskaidroti uzvarētāji, kas saņems pārsteiguma balvas.

Dalībnieki varēs izmēģināt savus spēkus skaistāko sniegavīru velšanā, precīzāko sniega piku metienos, šaušanā ar loku, ragaviņu vilkšanā, skaistākās sniega gleznas izveidošanā un daudzās citās aktivitātēs. Līdztekus visām disciplīnām pasākuma apmeklētājiem būs iespēja piedalīties dažādās ziemas atrakcijās, piemēram, izjādē ar poniju, fotografējoties ar haskijiem u. c.

Visas dienas garumā mūzikas pavadībā pasākuma apmeklētājiem sasildoties, būs iespēja baudīt tēju, karstvīnu un siltu zupu.

Autobuss no Inčukalna Tautas nama plkst. 11.30.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Inčukalna novada
  • Notikuma sākums: 2013-02-16 12:00:00