Ziemas rallijs "Ulbroka–2013"

Sestdien Ulbrokā, Ezermalas trasē, jau piecpadsmito reizi notiks ziemas autosprinta un kvadriciklu sacensības "Ulbroka – 2013".

 

Šajā rallijā piedalās tikai amatieri. Sacīkstēs var piedalīties ikviens, kam ir vieglā automašīna vai kvadracikls un autovadītāja tiesības. Startēt varēs arī jaunieši no 16 gadu vecuma, kuri varēs uzrādīt "baltās tiesības".

Automašīnas var piedalīties bez radzēm un ar radzēm. Uzvarētāji tiks noteikti gan dāmu, gan kungu konkurencē. Dāmas startēs kopējā grupā, bet vīriem vērtēšana notiks trijās klasēs automašīnām –­ ar priekšējo piedziņu, aizmugures piedziņu un pilnpiedziņu. Kvadriciklu sacensību dalībnieki trasē dosies pa pāriem, šo dueļu uzvarētāji iekļūs nākamajā kārtā.

Sacensību norise: katrs dalībnieks, pēc iespējas ātrāk, ar automašīnu vai kvadraciklu izbrauc nosprausto trasi – vienu vai divus apļus (to rīkotāji precizēs pirms starta).

Dalības maksa trīs lati kungiem, dāmām pasākums bez maksas. Par siltumu un labsajūtu rūpēsies organizatoru sarūpētā siltā tēja un zupa.

Autosacīkstes nosauktas to idejas autora un ilggadējā organizatora Edvīna Šulta vārdā.

Papildus Info

  • Norises vieta: Ulbroka, Ezermalas trase
  • Notikuma sākums: 2013-02-09 10:00:00