Sacensības bērniem "Mazais Reinis"

Rīkotāji sola, ka "Mazais Reinis" nebūs vienkārši slēpošanas sacensības. Katrs posms ir paredzēts kā svētki mazajiem slēpotājiem un viņu ģimenēm visas dienas garumā.

Būs mūzika, rotaļas, slēpošana un – līdzīgi kā iepriekšējās sezonās – būs apbalvošana, kurā tiks pasniegtas mūsu atbalstītāju sagādātās balvas visiem sacensību dalībniekiem par sasniegtajiem rezultātiem. Papildus balvām katrā posmā jaunie slēpotāji krās punktus, kuri sezonas nobeigumā palīdzēs noskaidrot sezonas labākos un ātrākos slēpotājus katrā no ieskaites grupās.

Visas sezonas garumā četros posmos mazie slēpotāji prasmēm mērosies trīs vecuma grupās: "Mazuļi" (2–3 g.v.), "Sīcīši" (4–5 g.v.) un "Sīči" (6–7 g.v.). "Mazuļu" grupas dalībniekus trasē drīkstēs pavadīt vecāki.

Iepriekšējos gados sacensības "Mazais Reinis" pulcēja vidēji ap 70 dalībnieku vienā posmā.

Sacensības norisinās Reiņa trasē "AXA" bērnu parkā, kurš ir aprīkots ar "SunKid" lentas pacēlāju un mīkstiem šķēršļu priekšmetiem (zaķiem, kaķiem un citiem zvēriem), kas padara nobraucienus gan interesantus, gan drošus pat vismazākajiem slēpotājiem.

Dalības maksa: piesakoties iepriekš – četri lati, piesakoties sacensību dienā – seši lati. Ķivere ir obligāta visiem sacensību dalībniekiem.

Papildus Info

  • Norises vieta: Krimulda, Reiņa trases ”AXA” bērnu slēpošanas parks
  • Notikuma sākums: 2013-02-02 12:00:00