"Sportland" junioru čempionāts

Aktīvās atpūtas centrā "Reiņa trase", sākot ar 26. janvāri, norisināsies aizraujošas slēpošanas sacensības "Sportland" junioru čempionāts kalnu slēpošanā. Sacensībās tiek aicināti piedalīties bērni un jaunieši līdz 14 gadu vecumam.

 

Kamēr ziema vēl neatkāpjas, ir jāizmanto ikviena iespēja to kārtīgi izbaudīt, tieši tāpēc jaunākajiem slēpot gribētājiem būs lieliska iespēja gan aktīvi atpūsties, gan arī mēroties slēpošanas prasmēm ar citiem sacensību dalībniekiem. Lai arī šīs ir sacensības, Reiņa trases pārstāvji norāda, ka galvenais uzsvars tiek likts uz to, lai bērni un jaunieši sportiskā garā labi pavadītu laiku. Tāpat kā pagājušajā gadā, arī šogad sacensības norisināsies Reiņa trases Junioru parkā.

"Sportland" junioru čempionāts norisināsies trijās vecumu grupās: C grupa – 2007. gadā dzimušie un jaunāki zēni un meitenes; B grupa – no 2003. līdz 2006. g. dz.; A grupa – no 1999. līdz 2002. g. dz. Visiem sacensību dalībniekam būs jāveic divi nobraucieni ar laika kontroli, un vietu sadalījums tiks noskaidrots, ņemot vērā abu braucienu laiku summu. "Sportland" junioru čempionāts norisināsies trijos posmos – 26. janvārī, 10. februārī un 3. martā.

Dalības maksa: iepriekš piesakoties – četri lati, reģistrējoties sacensību dienā – seši lati (maksa par pacēlāju, trenējoties sacensību dienā pirms starta, ir iekļauta dalības maksā).

Lai pieteiktos sacensībām vai arī iegūtu papildu informāciju, interesenti tiek aicināti sazināties pa tālr. 29272255 vai sūtīt e-pastu uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Papildus Info

  • Norises vieta: Siguldas novads, Reiņa trase
  • Notikuma sākums: 2013-01-26 12:00:00