Amatieru sacensības kalnu slēpošanā

Kaķīškalna kausa izcīņa kalnu slēpošanā ir amatieru sacensības, kurās drīkst piedalīties jebkurš interesents. Otrdien vakarā paredzēts pirmais no četriem posmiem.

Reģistrēties Kaķīškalna kausa izcīņas sacensībām var Kaķīškalna krodziņā, bet ne vēlāk kā divas stundas līdz startam. Reģistrējoties dalībnieks iesniedz aizpildītu reģistrācijas anketu un samaksā dalības naudu. Reģistrācijas anketas var saņemt Kaķīškalna bārā un veikalā "Ski Box" Rīgā, Tallinas ielā 32.

Dalībnieku sadalījums piecās grupās: dāmas un kungi līdz 35 gadiem, no 36 līdz 49 un virs 50 gadiem, kā arī lietpratēji līdz 35 un no 36 gadu vecumam. Dalībnieki, kuri pēdējo triju gadu laikā ir piedalījušies jebkurās Latvijas Slēpošanas savienības rīkotajās sacensībās, var reģistrēties tikai lietpratēju grupā.

Ja dalībnieks sacensībām reģistrējas agrāk nekā divas dienas pirms starta, dalības maksa ir pieci lati, ja vēlāk, tad – septiņi lati (dalības maksā nav iekļauta maksa par pacēlāja izmantošanu). Reģistrētie sacensību dalībnieki saņem tiesības izmantot Kaķīškalna slēpošanas pacēlāju par pazeminātu cenu visas sezonas garumā (0,30 Ls par pacelšanās reizi).

Katras sacensību posma vietu sadalījums tiek noteikts, saskaitot divās trasēs uzrādītos rezultātus. Kopvērtējuma ieskaitei tiek summēti dalībnieka trīs labāko posmu punkti. Katra posma pirmo triju vietu ieguvēji tiek apbalvoti ar veikala "Ski Box" dāvanu kartēm (1. vieta – 20 Ls; 2. vieta – 12 Ls; 3. vieta – 8 Ls). Pirmo triju vietu ieguvēji kopvērtējumā tiek apbalvoti ar Kaķīškalna kausiem un diplomiem.

Papildus Info

  • Norises vieta: Sigulda, Kaķīškalns
  • Notikuma sākums: 2013-01-22 19:00:00