Sporta kluba "333" ziemas kausa izcīņa

Sporta kluba "333" ziemas kausa izcīņa ir daudzposmu sacensības standarta automašīnām. Paredzams, ka šosezon sacīkstes risināsies piecos posmos. 22. decembrī notiks pirmais.

 

Sacensību formāts: seši sportisti vienlaikus dodas trasē 8–12 minūšu ilgos braucienos, cīnoties par labākā apļa laika uzstādīšanu. Posma rezultātus nosaka pēc divu labāko braucienu rezultātiem. Laika kontrole tiks fiksēta ar laika devējiem un elektronisko rezultātu noteikšanas programmu. Dalība sacensībās pieļaujama ar ziemas, ielas braukšanai paredzētām riepām, kas nav aprīkotas ar radzēm.

Šīs sezonas laikā kopā paredzami 15 braucieni, no kuriem kopvērtējums tiks vērtēts, ņemot vērā 11 labāko braucienu laikus. Tas nozīmē, ka ir iespēja saglabāt labu rezultātu kopvērtējumā, nepiedaloties kādā no posmiem vai braucieniem.

Ziemas kausa izcīņa notiek trijās ieskaites grupās – 2WD (automašīnas ar priekšas riteņu piedziņu, automašīnas ar aizmugures riteņu piedziņu un dzinēja novietojumu aiz vidus ass), RWD (automašīnas ar aizmugures riteņu piedziņu un dzinēja novietojumu priekšā) un 4WD (automašīnas ar visu riteņu piedziņu).

Papildus Info

  • Norises vieta: Sporta klubs ”333” Ropažu novadā
  • Notikuma sākums: 2012-12-22 09:15:00