Sezonas noslēguma sacensības orientēšanās sportā

Vasaras sezonas noslēguma sacensībās orientēšanās sportā Lorupes gravā dalībnieki sacentīsies pavēles distancē ar atsevišķu startu, noskaidrojot labākos vecuma grupās no 10 līdz 65 gadiem.

Sacensību centrs: marķējums no Sēnītes – Siguldas šosejas, braucot virzienā no Rīgas uz Siguldu, 500 m aiz "Aerodium", pirms Lorupes tilta, 800 m Silciema dzelzceļa stacijas virzienā.

Sacensības arī būs kā prezentācijas sacensības 2013. gada sezonā pieteiktajām Latvijas kausa sacensībām "Siguldas kauss", kas paredzētas 11.–12. augustā.

Aptuveni plkst. 15 paredzēta gan sezonas noslēguma sacensību, gan "Latvijas Gāzes" sacensību kopvērtējuma laureātu apbalvošana. Notiks arī izloze, kurā visi startējušie dalībnieki varēs laimēt dāvanu karti pirts un baseina apmeklējumam vai dāvanu karti nakšņošanai divvietīgā numurā kādā no Siguldas viesnīcām.

Orientēšanās sacensības Pierīgā turpinās arī citās vietās. "Ziemas Magnēta" astotās kārtas sacensības notiks sestdien Stopiņu novada Ulbrokā, bet devītā kārta – svētdien Garkalnes novadā pie Krievupes dzelzceļa stacijas. 10. un 11. novembrī sacensību seriāla kārtējie posmi paredzēti Vārnukrogā pie Buļļupes un Salaspils novada Pīļniekos. Vēl pēc nedēļas "Ziemas Magnēts" aicina uz Mārupes novada Skulti un Vecāķiem.

Papildus Info

  • Norises vieta: Sigulda, Lorupes grava
  • Notikuma sākums: 2012-11-03 12:00:00