Pierīgas novadu turnīrs basketbolā

Sestdien un svētdien trijās Pierīgas vietās notiks Pierīgas novadu sporta spēļu vīru basketbola turnīra priekšsacīkšu spēles.

 

Šogad turnīram pieteikušās desmit komandas, kas sadalītas trijās apakšgrupās. Pēc viena apļa izspēles (mači ritēs ar saīsinātu laiku) finālturnīram par 1.–4. vietu kvalificēsies triju grupu uzvarētāji, kā arī otrās vietas ieguvēji grupā, kurā spēlē četras komandas. Pārējās atsevišķos turnīros sadalīs vietas no piektās līdz septītajai un no astotās līdz desmitajai.

Priekšsacīkstēs atsevišķās grupās izdalītas komandas, kas pagājušajā gadā izcīnīja pirmās trīs vietas, – Mārupes novads, Krimuldas novads un Baldones novads.

Mārupieši sestdien no plkst. 9.30 (šeit un turpmāk sacensību sākuma laiks ir orientējošs) Tīraines sporta kompleksā sacentīsies ar Mālpils, Babītes un Carnikavas novadu komandām. Ulbrokas sporta kompleksā no plkst. 11 spēkiem mērosies Baldones, Stopiņu un Saukrastu novadu basketbolisti, bet svētdien plkst. 9.30 Inčukalna sporta kompleksā cīņas sāks mājinieku, Krimuldas un Ropažu novadu komandas.

Atbilstoši sacensību kalendāram finālsacensības plānotas 20. oktobrī Ropažu, Baldones un Mārupes novados. Finālturnīru vietas var mainīties atkarībā no šo novadu komandu izcīnītajām vietām priekšsacīkstēs.

Papildus Info

  • Norises vieta: Tīraines, Ulbrokas un Inčukalna sporta kompleksi
  • Notikuma sākums: 2012-10-13 09:30:00
  • Notikuma beigas: 2012-10-14 09:30:00