Kūku konkurss "Mārupes garša" Jaunmārupē

11. augustā plkst.14.00 Jaunmārupes dabas parkā Latvijas simtgades zaļumballes ietvaros tiek rīkots Mārupes novadā vēl nebijis kūku konkurss "Mārupes garša", kura ietvaros tiks noskaidrotas labākās kūkas, kas gatavotas pēc senām tradīcijām un mantotām receptēm. Konkursā aicināts piedalīties ikviens Mārupes novada iedzīvotājs, kuram pūrā glabājas kāda īpaša un sena kūkas recepte no vecmāmiņas vai vecvecmāmiņas.

Kūku vajadzēs pagatavot pirms pasākuma mājās no saviem izejmateriāliem. Novadnieku darinājumus novērtēs īpaši izveidota žūrija. Vērtējot tiks ņemta vērā garša, receptūra, noformējums un prezentācija kūku skatē, tādēļ laikus jāapdomā savs unikālais kūkas stāsts. Trīs labākās kūkas tiks apbalvotas un kopā ar autora stāstu tiks publicētas īpašā recepšu grāmatā. Arī tiem, kuru talants ir tikai baudīt un novērtēt kūkas, aicināti uz pasākumu, būs iespēja nogaršot un izteikt savu viedokli, iejūtoties skatītāju / baudītāju žūrijas lomā.

Dalību konkursam jāpiesaka līdz 9. augustam, rakstot uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot pa tālr. 28630985.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Jaunmārupes dabas parks
  • Notikuma sākums: 2018-08-11 14:00:00