Latvijas dziedošo aktieru salidojums Ikšķilē

10. augustā plkst. 19.00 Ikšķiles brīvdabas estrādē otro gadu pēc kārtas – Latvijas dziedošo aktieru salidojums. Krāšņajā koncertā piedalīsies Latvijas Nacionālā teātra aktieri Zigurds Neimanis, Voldemārs Šoriņš, Dailes teātra aktieri Gints Andžāns, Aldis Siliņš, Lauris Subatnieks un Gundars Silakaktiņš, Liepājas teātra aktrise Sigita Jevgļevska un Daugavpils teātra aktieri Māris Korsietis, Kristīne Veinšteina, Egīls Viļumovs un Lidija Breska.

Pasākuma dalībniekiem pievienosies arī aktieri Rūdolfs Plēpis un Guntis Skrastiņš.

"Šī būs lieliska iespēja vienuviet sastapt Latvijas labākos un populāros dziedošos aktierus, lai kopā ar viņiem izdziedātos no sirds un labi pavadītu vakaru, jo pasākuma programmā iekļautas mīļas un klausītājiem labi pazīstamas dziesmas," pauž koncerta organizatori.

Pasākuma laikā būs pieejama „Dziedošo aktieru salidojuma koncertprogramma" – Salidojuma otrā dziesmu grāmata. Tā ļaus klausītājiem ne tikai dziedāt līdzi, bet arī iegūt savā rīcībā īpašu piemiņas izdevumu.

Biļetes uz koncertu var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā, kafejnīcā "Rūberts" Ikšķilē pie dzelzceļa stacijas, kā arī pasākuma norises vietā.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Ikšķiles brīvdabas estrāde
  • Notikuma sākums: 2018-08-10 19:00:00