Velosacensības "Bērni uz riteņiem" Olainē

21. augustā no plkst. 18.00 Olaines 2. vidusskolas stadionā norisināsies tradicionālo riteņbraukšanas sacensību "Bērni uz riteņiem" ceturtais posms. Sacensības plānotas piecās kārtās – vēl arī 28. augustā. Piedalās bērni līdz 12 gadu vecumam (ieskaitot 2006. dz.g.) ar tehniskā kārtībā esošu inventāru 300-1800 metru distancēs. Dalībniekiem obligāta ķivere.

Obligāta iepriekšēja pieteikšanās sūtot bērna vārdu, uzvārdu, vecumu un riteņu klasi (riteņu izmērs/collas) uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Pieteikumu aizpildītu pieņem sacensību dienā no plkst. 17.00. Pieteikumu pieņemšana beidzas 10 minūtes pirms katras riteņu klases starta. Nolikumu meklēt šeit.

Pasākuma "Bērni uz riteņiem" mērķis ir veicināt interesantu un veselīgu brīvā laika pavadīšanas iespēju bērniem un radīt interesi par velosportu, popularizēt velosipēdu kā videi un cilvēkam draudzīgu transportlīdzekli, kā arī noskaidrot labākos dalībniekus.

Papildus Info

  • Norises vieta: Olaines 2. vidusskola
  • Notikuma sākums: 2018-08-21 18:00:00